CKC & partners: Technisch Medewerker

CKC & partners in Zoetermeer zoekt een Technisch Medewerker voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 25-10-2021CKC & partners is het centrum voor amateurkunst, cultuurparticipatie en cultuur- en techniekeducatie in Zoetermeer. Onze droom is om elke Zoetermeerder in contact te laten komen met kunst, cultuur en techniek. Jong, oud, onder schooltijd en in de vrije tijd, omdat creativiteit en verbeeldingskracht vaardigheden zijn waar je veel plezier van hebt en je tegelijkertijd steviger in de maatschappij zetten. Een bijzonder leuke klus waar we met ons team elke dag aan bouwen. Zin om hier ook aan bij te dragen?

CKC & partners zoekt per direct een

Technisch Medewerker

1 fte

Als technisch medewerker, maak je deel uit van het facilitaire team. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van facilitaire, technische en receptietaken en horecawerkzaamheden ten behoeve van de operationele activiteiten bij CKC&partners. Samen met het team draait het hierbij om oplossingsgericht werken en multitasken. Je bent in staat om direct en creatief in te spelen op wisselende situaties.

Je maakt samen met je collega’s de lokalen gebruiksklaar, ondersteunt de docenten en partners op technisch gebied bij onder andere presentaties en voorstellingen en verricht klein onderhoud aan het gebouw. Ook het toezichthouden op en het op orde houden van de lounge behoort tot je taken. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, cursisten, leveranciers en medewerkers.

Wat wordt van jou verwacht:

 • mbo-werk- en -denkniveau met aanvullende opleiding op technisch gebied
 • minimaal 1 of 2 jaar relevante werkervaring
 • je bent minimaal 21 jaar (in verband met de horeca)
 • bij voorkeur in het bezit van het diploma sociale hygiëne
 • je hebt affiniteit met horeca en licht- en geluidstechniek;
 • je hebt affiniteit met kunst en cultuur;
 • je bent klant en service gericht;
 • je bent representatief en flexibel inzetbaar (wisselende weekend- en avonddiensten);
 • je bent ondernemend, enthousiast, creatief en proactief.

Wat wordt jou geboden:

 • een inspirerende werkomgeving;
 • enthousiaste en betrokken collega’s;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de cao Kunsteducatie.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je cv en motivatie per e-mail naar cschippers@ckc-zoetermeer.nl.

Je kunt op deze vacature reageren tot en met 25 oktober 2021. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carla Schippers via cschippers@ckc-zoetermeer.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.