Cals College Nieuwegein: Theatertechnicus

Het Cals College Nieuwegein in Nieuwegein zoekt een Theatertechnicus voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 27-09-2021Het Cals College Nieuwegein is een school in het voortgezet onderwijs en voert het predicaat Excellente School voor havo en vwo.

Het excellentieprofiel betreft het brede, uitdagende en vormende aanbod. We willen leerlingen namelijk goed voorbereiden op de wereld die voor hen ligt. Het aanbod bestaat uit:

 • De drie stromen in de school – het cultuurprofiel, het technasium en het tweetalig onderwijs: het versterkt taalonderwijs Delf Scolaire (Frans,) Goethe (Duits), Cambridge (Engels) en HSK (Chinees);
 • Internationalisering;
 • U-Talent en Olympiades voor bèta-leerlingen;
 • Cals Business College (havo) en Jong Ondernemen (vwo) voor leerlingen met een economische interesse;
 • Talentklassen, musicals en filmfestivals voor leerlingen met een culturele belangstelling;
 • De Media Academie.

Wij zoeken per 1 november 2021 voor het Cals College in Nieuwegein voor 0,8 fte een

Theatertechnicus

0,8 fte

Het Cals College Nieuwegein is een cultuurprofielschool met een professioneel theater, waar jaarlijks 40-50 voorstellingen en presentaties plaatsvinden. Het Cals College zoekt per 1 november 2021 een theatertechnicus. De theatertechnicus op het Cals is een spin in het web. Je coördineert het gebruik van het theater van de school en bent steeds in overleg met alle gebruikers om dit in goede banen te leiden.

Je bent eindverantwoordelijk voor alle theatertechniek en leidt groepen leerlingen op, die onder jouw leiding het geluid en licht verzorgen. Je moet dus oog hebben voor veiligheid en plezier hebben in het coachen van leerlingen. Zo werkt je ook mee aan beide musicals als lid van de creatieve teams.

Tot slot ben je budgethouder, plaats je bestellingen en ben je verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de aula, het medialokaal, het dramalokaal en de muzieklokalen. Je overlegt regelmatig met de betrokken personen.

Werktijden zijn flexibel: als er ’s avonds gewerkt wordt, vindt er overdag in overleg compensatie plaats. Er zijn piekmomenten zoals musicalweekenden en -uitvoeringen en CKV-avonden. Daar staan rustiger perioden in het jaar tegenover.

Wat heb je nodig:

 • Uitstekende communicatievaardigheden.
 • Zin en capaciteiten om leerlingen aan te sturen en op te leiden.
 • Goede productionele en organisatorische kwaliteiten.
 • Professionele ervaring met live licht- en geluidstechniek en opnametechnieken.
 • Een muzikale achtergrond is een pre.

Het betreft een baan van 0,8 fte. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal schaal 7 cao Voortgezet Onderwijs (€ 3.068,= bruto per maand op fulltime basis).

Voor meer informatie over de functie kun je mailen met Joost Overmars, j.overmars@cals.nl. Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met mevrouw S. Vermeulen, medewerkster P&O via s.vermeulen@cals.nl. Je sollicitatie kun je richten aan de heer J.M. Kwaaitaal via Meesterbaan.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.