Cals College Nieuwegein: Producent Activiteiten en Projecten

Het Cals College Nieuwegein in Nieuwegein zoekt een Producent Activiteiten en Projecten voor 0,5 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 27-09-2021Het Cals College Nieuwegein is een middelbare school en voert het predicaat Excellente School voor havo en vwo.

Het excellentieprofiel betreft het brede, uitdagende en vormende aanbod. We willen leerlingen namelijk goed voorbereiden op de wereld die voor hen ligt. Het aanbod bestaat uit:

 • De drie stromen in de school – het cultuurprofiel, het technasium en het tweetalig onderwijs: het versterkt taalonderwijs Delf Scolaire (Frans,) Goethe (Duits), Cambridge (Engels) en HSK (Chinees);
 • Internationalisering;
 • U-Talent en Olympiades voor bèta-leerlingen;
 • Cals Business College (havo) en Jong Ondernemen (vwo) voor leerlingen met een economische interesse;
 • Talentklassen, musicals en filmfestivals voor leerlingen met een culturele belangstelling;
 • De Media Academie.

Het Cals College Nieuwegein is een cultuurprofielschool en zoekt zo spoedig mogelijk een enthousiaste collega.

We hebben op het Cals College een rijk vormend aanbod voor onze leerlingen. Dat is fijn, want dat past bij onze school: een cultuurprofielschool met tweetalig onderwijs en technasium. Naast het rijke aanbod buiten de lessen willen we ook een goed leerklimaat binnen de lessen. Rust en regelmaat horen daarbij. De vele activiteiten en de vele betrokkenen bij deze activiteiten vragen aan de ene kant om een goede afstemming met coördinatoren (bijvoorbeeld van tweetalig en cultuur) en aan de andere kant een afstemming op het gebied van materieel (theater, techniek, vervoer) en personeel (organisatoren en begeleiders van activiteiten).

We zoeken voor 0,5 fte, verdeeld over 4 dagen per week, een

Producent Activiteiten & Projecten

0,5 fte

De producent werkt vanuit de door de school vastgestelde kaders waarbinnen activiteiten en programma’s uitgevoerd moeten worden. Binnen die kaders zorgt hij/zij voor een goede jaarplanning die hij/zij met alle betrokkenen heeft opgesteld. Activiteiten die zich tussendoor aandienen, beoordeelt hij/zij of deze door kunnen gaan. Hij/zij zorgt ervoor dat de communicatie over de activiteiten goed verloopt.

Je direct leidinggevende is de schoolleider met organisatie in portefeuille. Je functioneert verder zelfstandig. Lijstjes maken zit in je bloed, je denkt in draaiboeken en verschillende scenario’s. Je hebt een hands-on-mentaliteit en vertaalt concepten naar productionele plannen. Je bent verantwoordelijk voor de complete logistiek en organisatie van alle activiteiten op het Cals. Hiervoor onderhoud je intensief contact met de andere betrokkenen bij de activiteiten zoals de theatertechnicus, de interne dienst, het secretariaat en de verschillende coördinatoren, zoals die van cultuur, tweetalig onderwijs, internationalisering en de musicals.

Je bent creatief in het bedenken van de beste oplossing gezien de doelen van de activiteiten en je bent in staat om procedures aan te houden, maar ook kritisch te bekijken en verbetervoorstellen te implementeren.

Vereisten

 • Hbo-werk- en -denkniveau
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie (in de cultuursector) is een pre
 • Basiskennis evenementenorganisatie
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende houding
 • Creatief denkvermogen en kundig om op veranderingen in te spelen
 • Goed in staat zijn om overzicht te houden ook in complexe omstandigheden
 • Een uitstekende teamspeler en stressbestendig

Het gaat om een taak van 20 uur per week verdeeld over 4 dagen. Incidenteel vinden de werkzaamheden ’s avonds plaats. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal schaal 8 cao Voortgezet Onderwijs (€ 3.467,= bruto per maand op fulltime basis).

Voor meer informatie over de functie kun je mailen met de heer Overmars (j.overmars@cals.nl). Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met mevrouw Vermeulen, medewerkster P&O via s.vermeulen@cals.nl. Je sollicitatie kun je richten aan de heer J.M. Kwaaitaal via Meesterbaan.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.