ANNA Vastgoed & Cultuur: Medewerker Productie

ANNA Vastgoed & Cultuur in Den Haag zoekt een Medewerker Productie voor minimaal 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 20-09-2021ANNA is een betrouwbare vastgoedbeheerder én creatieve placemaker. Brengt mensen samen en plekken tot leven. Ze neemt alle zorg uit handen en regelt alles tot in de puntjes. Van conceptontwikkeling tot tussentijds beheer van vastgoed, brengt passende partijen samen en zorgt voor verbinding met de omgeving. Daarom zorgt ANNA dat in de vele panden die zij beheert ook mooie events plaatsvinden, van exposities en optredens tot zakelijke bijeenkomsten. Kunst en cultuur staat bij ANNA centraal.

Om de zakelijke en culturele events perfect neer te zetten, zijn wij op zoek naar een

Medewerker Productie

vanaf 24 uur per week

Als Medewerker Productie zorg je dat culturele en zakelijke events perfect worden neergezet. Je verzorgt de inkoop van catering tot inhuur van allerhande spullen. Ook technische zaken als beamer en geluid regel je en alles zet je klaar in de gewenste opstelling. Op moment van het event zelf ben je de host en het gezicht van ANNA, naast dat je vertelt over de bijzondere locatie, zorg jij ook dat het event goed verloopt en onverwachte zaken snel opgepakt en opgelost worden. Na afloop zorg je dat de locatie in nette staat teruggebracht wordt voor een volgend event. Dit alles vanuit het idee dat ANNA plekken tot leven brengt en jij daarin je steentje bijdraagt.

De persoon die bij ANNA past is:

 • flexibel inzetbaar en houdt van snel, oplossingsgericht werken;
 • is klant- en resultaatgericht;
 • en houdt ervan om zelfstandig te werken;
 • vindt het leuk om in steeds wisselende creatieve omgeving te werken.

Je achtergrond:

 • je hebt een afgeronde mbo-opleiding in facilitair-/ productie-/ eventmanagement-/ hospitality-richting;
 • je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring in soortgelijke branche;
 • je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • je beschikt over een rijbewijs B en bij voorkeur over een eigen auto.

ANNA Vastgoed & Cultuur biedt:

 • iedere dag een unieke ervaring;
 • informele open sfeer met team van 10 personen;
 • ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Reageren kan tot 20 september door een mail en je cv te sturen naar: laressa@annavastgoedencultuur.nl. Wil je eerst nog wat vragen stellen? Bel dan Laressa Mulder via 06-338 242 62.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.