Vis à Vis: Vrijwilligers

Vis à Vis in Almere zoekt Vrijwilligers voor minimaal 3 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: 03-10-2021Theatergezelschap Vis à Vis maakt al 30 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

De voorstelling speelt in de buitenlucht, de tribunes met een capaciteit van ruim 500 toeschouwers zijn deels overdekt. De eigen locatie wordt ook ingezet om andere theatrale acts of bands te ontvangen. In de zomer van 2021 gaat Vis à Vis de nieuwe voorstelling WILD maken, waar we met een corona proof opstelling zoveel mogelijk mensen proberen te ontvangen.

WILD speelt in de periode van woensdag 2 juni tot en met zondag 18 juli en na een zomerstop van woensdag 18 augustus tot en met zondag 26 september 2021.

Voor de nieuwe voorstelling WILD zoekt Vis à Vis vrijwilligers die willen helpen bij het begeleiden van de bezoekers.

Vrijwilligers

minimaal 3 uur per week

Als vrijwilliger bij Vis à Vis heb je gegarandeerd een geweldige tijd en ontmoet je leuke mensen die net als jij theater een warm hart toedragen. Daarnaast geniet je als vrijwilliger van leuke extraatjes (de jaarlijkse afterparty voor de cast en crew is legendarisch).

Vis à Vis zoekt versterking op de volgende functies:

Publieksbegeleiders
Als publieksbegeleider zorg je samen met een team ervoor dat de gasten zo snel, efficiënt (en corona proof) mogelijk op hun plaatsen komen te zitten. De publieksbegeleiders stemmen met de Tribune Captains de samenstelling van de gasten af. Iedereen op hun plekken? Klaar? ACTIE! Tijdens de voorstelling krijg je op de tribune een plekje zodat je de gasten naar buiten kan begeleiden wanneer dit nodig is, ondertussen kan je zelf ook van de voorstelling genieten. Aan het einde van de speelhelften help je de gasten weer van hun plekken af.

Welkomstcomité
Als welkomstcomité ben jij het eerste gezicht dat de gasten zien. Met een warme glimlach verwelkom je de gasten en wijs je ze de juiste richting op. Je ondersteunt de kassa met het controleren van kaartjes, beantwoordt vragen van het publiek en maak je ze wegwijs op het terrein.

Tribune Captain
Als tribune captain ben jij het hoofd van jouw team. Als Captain werk je samen met de publieksbegeleiders, samen zorg je ervoor dat de gasten zo snel, efficiënt (en corona proof) mogelijk op hun plaatsen komen te zitten. Op de speeldagen krijg jij als Captain relevante informatie die jij aan de publieksbegeleiders doorgeeft, jij bent dan ook het aanspreekpunt van jouw tribune team. De Tribune Captain vangt de gasten in de rij op, informeert naar de samenstellingen van hun groep, stemt deze informatie af met de publieksbegeleiders. De Tribune Captain maakt daarbij gebruik van een portofoon om te communiceren met de locatiemanagers of vrijwilligerscoördinatoren. Tijdens de voorstelling krijg je hoog op de tribune een plekje zodat je een overzicht hebt over de gasten. Een tribune Captain heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is assertief.

Gastvrouw / Gastheer
Tijdens de voorstellingen van WILD is ons restaurant De Rode Haring met ons fijne terras geopend voor het publiek om een hapje en een drankje te komen doen. Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het barteam willen komen ondersteunen en als gastvrouw / gastheer willen werken. Je gaat onder andere als runner aan de slag en helpt met het serveren van het eten.

Reactie
Je kunt je motivatiebrief met CV mailen naar: productie@visavis.nl. Voor vragen over de functies kun je ook bij bovenstaand mailadres terecht.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.