Veilinghuis Peerdeman B.V.: Assistent Kijkdagen

Veilinghuis Peerdeman B.V. in Utrecht zoekt een Assistent Kijkdagen | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geen


Veilinghuis Peerdeman is gevestigd in Utrecht en organiseert veilingen van kunst, antiek en design. Ons team bestaat uit 13 medewerkers. Per jaar zijn er vijf veilingen. Voorafgaand aan de veilingen zijn er kijkdagen.

We zoeken een

Assistent kijkdagen

Voor de vijf veilingen per jaar zoeken we assistentie voor onze kijkdagen. Je assisteert in de zalen met het openen van vitrines en het tonen van objecten. Je hoeft geen inhoudelijke kennis van de objecten te hebben, het is wel een pre als je geïnteresseerd bent in kunst, antiek en design.

Onze voorkeur gaat uit naar oproepkrachten die in de stad Utrecht wonen en die de opleiding Kunstgeschiedenis volgen of hebben afgerond. Klantvriendelijkheid, verantwoordelijkheid en een open houding zijn van toepassing op wat we zoeken.

Heb je interesse in deze vacature?
Mail dan je motivatiebrief en CV naar vacatures@veilinghuispeerdeman.nl ter attentie Niek Montanus

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.