Vis à Vis: Stagiair(e) Techniek

Vis à Vis in Almere zoekt een Stagiair(e) Techniek voor een nader overeen te komen aantal uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 19-10-2021Theatergezelschap Vis à Vis maakt al 30 jaar uniek theaterspektakel op locatie.

Sinds enkele jaren ontwikkelt Vis à Vis kleinschalige winterproducties met jonge makers en aanstormend talent. In de eerste wintervoorstelling ANTARCTICA fileerde Vis à Vis met theatergroep De Jongens (2018) het ‘duurzame’ ecotoerisme. In de opvolger DEEP OCEAN (2020) met Play Productions en Blauwe Uur lag de herkenbare situatie op de snijtafel, waarin jongeren aan de bel trekken over schade aan het welzijn van de aarde.

Voor eind 2021 en met voorstellingen in begin 2022 wordt de voorstelling KRINGLOOP ontwikkeld.

De kringloopwinkel: een plek waar allerlei lagen van de samenleving wonderlijk samenkomen. KRINGLOOP speelt zich af op terrein van Vis à Vis en is ontwikkeld en gebouwd op onze locatie in Almere.

Stagiair(e) Techniek

nader overeen te komen aantal uur per week

Wij zoeken een stagiaire met een relevante opleiding op MBO of HBO niveau, gericht op theatertechniek licht en geluid.

Je hebt affiniteit met theater op locatie, verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatieve vaardigheden. Je bent actief en praktisch.

Als stagiaire techniek word je aangestuurd en begeleid door de technisch coördinator en werk je nauw samen met de anderen in het team. De perioden bestaan uit deel ontwikkeling en bouwen repetities en uiteindelijk 32 voorstellingen. We streven ernaar om je een uitvoerende plek te bieden tijdens de voorstelling.

We bieden je hiermee een dynamische werkplek en betrokkenheid bij deze productie van begin tot eind.

Je ontvangt een stagevergoeding van € 350,- per maand bij 5 volledige dagen, reiskosten en lunch/diner tijdens de speelperiode. Daarbij heb je de mogelijkheid om een zelfstandige stageopdracht uit te voeren binnen je werkzaamheden.

Perioden: 1 november t/m 16 december en 3 januari t/m 11 maart. Gemiddeld 4 dagen per week.

Vis à Vis is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte.

Solliciteren:
Voor informatie over deze vacature en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de coördinator techniek: Richard Bron richard@visavis.nl

Je kunt je sollicitatiebrief met cv mailen naar: richard@visavis.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.