Theater in de Lugt: Beheerder Verhuur

Theater in de Lugt in Rotterdam zoekt een Beheerder Verhuur voor minimaal 10 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 28-09-2021In de Lugt is sinds 2018 het wijktheater in het gebied Overschie. We zijn een jonge, groeiende organisatie die zich richt op creativiteit, talentontwikkeling en vermaak. Naast onze programmering en producties verhuren we de locatie aan theatermakers, scholen en culturele organisaties. We zien onze huurders dan ook als samenwerkingspartners en willen ze de beste beleving mogelijk geven.

Wij zijn per direct op zoek naar een

Beheerder Verhuur

minimaal 10 uur per week

Wij zijn op zoek naar een fijne collega die onze huurders begeleidt tijdens verhuringen. Ben je gastvrij, heb je een goed verantwoordelijkheidsgevoel, zijn flexibele uren geen probleem en vind je het leuk om in een creatieve en sociale omgeving te werken? Dan is dit misschien de perfecte baan voor je.

Als beheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor onze huurders en gasten. Jij zorgt ervoor dat alles tijdens de verhuring op rolletjes loopt en stuurt barpersoneel en techniek aan. De producties verschillen in grootte, complexiteit en opzet. Het is een wisselende omgeving met rennen en stilstaan: soms werk je zelfstandig op groepsgroottes van vijftien, soms heb je drie medewerkers onder je beheer met groepen van 250 gasten.

Functie-eisen

  • Minimaal twee jaar horeca ervaring.
  • Diploma sociale hygiene is een pre.

Wij bieden jou een creatieve, sociale en wisselende werkomgeving met mogelijkheden om je te ontwikkelen. We zijn een organisatie in ontwikkeling en ideeƫn en initiatief worden gewaardeerd. De functie is in elk geval voor 10 uur in de week, maandag van 15:30-20:00 uur, donderdag en vrijdag van 15:30 tot 18:30 uur. Daarnaast vragen we je op oproepbasis voor diensten (overdag in de avond en in het weekend). Voor de hoogte van het salaris houden wij de horeca CAO aan.

De aanstelling duurt in elk geval tot en met mei 2022 met kans op verlenging.

Heb je nog vragen, bel dan Dorien de Voogt op 06-43787637.

Omdat wij per direct invulling zoeken voor deze vacature, kan het zijn dat de vacature voor sluitingsdatum vervalt. We plannen de sollicitatiegesprekken direct bij ontvangst sollicitaties.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.