Theater Gnaffel: Penningmeester

Theater Gnaffel in Zwolle zoekt een Penningmeester voor 4 vergaderingen per jaar | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: 01-10-2021Theater Gnaffel is al meer dan 30 jaar een toonaangevend jeugdtheatergezelschap te Zwolle van artistiek leider Elout Hol. Theatervoorstellingen met inhoud en levensgrote poppen, voor jong en oud.

Theater Gnaffel wordt financieel ondersteund door de gemeente Zwolle en de provincie Overijssel en zoekt:

Penningmeester

4 vergaderingen per jaar

Voorzitter, penningmeester en maximaal drie algemene leden vormen samen het toezichtmodel voor Theater Gnaffel. Het bestuur is divers samengesteld. Bij de bestuursleden is integriteit, verantwoordelijkheidsgevoel en een onafhankelijke opstelling ten opzichte van de organisatie van belang. Inzicht in de complexiteit van een theaterorganisatie en inzicht in de eisen die kwaliteit, doelmatigheid en continuïteit aan de stichting stellen, zijn bepalend voor een succesvolle samenwerking.

Gezien het profiel van het bestuur zijn we op zoek naar kandidaten met deskundigheid op gebied van bedrijfsvoering culturele organisaties, netwerken, Kunst en Cultuur.

Kandidaten hebben

  • Het vermogen om het bestuur in teamverband uit te kunnen oefenen;
  • Zitting in het bestuur zonder last of ruggespraak;
  • Voldoende tijd beschikbaar (4-6 vergaderingen per kalenderjaar);
  • Binding met het werkgebied van de stichting;
  • Financiële deskundigheid

Procedure
Wij ontvangen uw brief met korte motivatie en CV in een pdf graag uiterlijk 1 oktober 2021 ter attentie van Nicolette Klein Bleumink, nicolette@gnaffel.nl, voor vragen bereikbaar op 06-51553393.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.