Theater De Tamboer: Senior Marketeer

Theater De Tamboer in Hoogeveen zoekt een Senior Marketeer voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenTheater De Tamboer en Het Podium zijn twee culturele instellingen binnen één bedrijf: Stichting Cultuurhuis Hoogeveen. Twee locaties met ieder met hun eigen locatie, profiel en publiek.

Het Cultuurhuis bestaat voor en door alle Hoogeveners. Met het poppodium, een stadstheater met toegankelijke voorstellingen, educatie activiteiten en een hechte samenwerking met culturele partners als de Bibliotheek / Verhalenwerf en Scala Centrum voor de Kunsten, wil Het Cultuurhuis een plek zijn waar Hoogeveners elkaar op een ongedwongen manier kunnen ontmoeten en cultuur kunnen consumeren en creëren.

Verbinding is daarbij het sleutelwoord. Onze programmering weerspiegelt de identiteit van het Cultuurhuis, het Cultuurhuis weerspiegelt op haar beurt de identiteit van de bezoeker. De Tamboer profileert zich als dé plek voor muziektheater in de regio en legt de nadruk op familieprogrammering en kindertheater. Ook bieden we specifieke parels in de vorm van bijzondere toneelstukken, dansvoorstellingen en cirque nouveau shows. Tot slot is De Tamboer het huis voor lokale en regionale (amateur)producties en concerten, via onze stadsprogrammering. Daarom spreken we over voor én door Hoogeveen.

Samen met de hernieuwde officiële status Kernpodium-C voor Het Podium, claimen we de plaats die Het Cultuurhuis verdient: het middelpunt van popcultuur in Drenthe!

Wij zoeken voor de afdeling Marketing & Communicatie per direct een

Senior Marketeer

32 uur per week

Functieomschrijving
Als eindverantwoordelijke van de afdeling bewaak je het marketingbudget, de planning en bepaal je de koers. Je werkzaamheden richten zich voornamelijk op Theater de Tamboer. Daarnaast werk je mee aan de positionering van zowel De Tamboer als voor Het Podium, en stuur je jouw collega aan die verantwoordelijk is voor de uitvoerende werkzaamheden voor Het Podium. Je bent het eerste aanspreekpunt voor impresariaten en gezelschappen, maar ook voor regionale overleggen met omringende culturele instellingen, partners en theaters.

Je bepaalt de koers van de afdeling, maar steekt ook zelf graag de handen uit de mouwen, want uitvoerende werkzaamheden behoren zeker tot jouw takenpakket. Je kunt snel schakelen, want in het theater is geen dag gelijk en voorspelbaar. Je hebt een passie voor cultuur en de podiumkunsten. Jouw doel is altijd een volle zaal, voor iedere artiest!

Werkzaamheden
Als senior marketeer bij Stichting Cultuurhuis Hoogeveen voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit voor het theater:

  • Bewaken van marketingbudget en planning werkzaamheden.
  • Bedenken en uitvoeren van campagnes en marketingacties rondom voorstellingen, zoals outdoor-campagnes, advertenties, direct mailings et cetera.
  • Plan opstellen en uitvoeren om afdeling Zakelijk & Verhuur op de kaart te zetten.
  • Evenement-gerelateerde horeca onder de aandacht brengen.
  • Corporate marketing: merk De Tamboer en Het Podium laden.
  • Uitvoeren van directiediensten tijdens voorstellingen en evenementen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een opleiding op het gebied van marketing & communicatie of een andere relevante studie (minimaal HBO).
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in de culturele sector.
  • Je hebt een visie op de inzet van online en offline marketing voor de podiumkunsten en het werven van nieuw publiek.

Wat bieden wij jou?
We bieden in eerste instantie een jaarcontract aan als senior medewerker marketing. Afhankelijk van je werkervaring en opleiding wordt je ingedeeld in schaal 6 van de CAO Nederlandse podia.

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatie en CV zo snel mogelijk naar marketing@detamboer.nl. Neem bij vragen contact op via marketing@detamboer.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.