Studio 52nd: Medewerker Financiële administratie & Zakelijke ondersteuning

Studio 52nd in Amsterdam zoekt een Medewerker Financiële administratie & Zakelijke ondersteuning voor gemiddeld 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 28-09-2021Studio 52nd maakt theatervoorstellingen met kinderen en jongeren door ze samen te laten werken met professionele theatermakers. Onze missie is om jonge mensen een podium en een publiek te bieden tegen de verharding en de verwijdering. Wij verbinden waar verwijdering dreigt; we verklaren waar onbegrip dreigt en ontroeren waar verharding dreigt. Theaterprogramma’s zijn onze kernactiviteiten, waarbij we bewust een artistiek en sociaal doel nastreven. Wij bestaan uit een enthousiast en hecht team. Voor meer informatie over wie wij zijn en wat we doen, neem een kijkje op onze website: www.studio52nd.nl.

Studio 52nd is per direct op zoek naar een

Medewerker Financiële administratie & Zakelijke ondersteuning

gemiddeld 16 uur per week

Wat ga je doen?

  • Je ondersteunt, samen met de assistent zakelijk leider, de zakelijk leider met de financiële onderbouwing bij subsidie- en fondsaanvragen plus de -rapportages (onder andere jaarrekening)
  • Je neemt in verband met zwangerschapsverlof een aantal taken over van de zakelijk leider waaronder:
    • in samenwerking met de productieleider het bewaken van jaar- en projectbudgetten en het aanpassen naar de situatie;
    • in samenwerking met de zakelijk assistent en artistiek leider mede rapporteren aan bestuur over de financiële situatie;
    • in samenwerking met de zakelijk assistent eventuele zakelijke onderhandelingen met klanten en leveranciers insteken.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten en overeenkomsten met medewerkers, ZZP’ers en educatie-afnemers.
  • Je zorgt voor een zorgvuldige uitvoering van de financiële administratie (onder andere invoeren facturen, maken (liquiditeits)overzichten, klaarzetten betalingen).

Wie zoeken wij?
We zoeken een collega met ervaring in een financieel administratieve functie of een starter met stage-ervaring als financieel medewerker. Bij voorkeur een afgeronde MBO/HBO opleiding met aantoonbaar boekhoudkundige kennis en ervaring. Gestructureerd en nauwkeurig werken hoort bij jou en je hebt een grote liefde voor cijfers en excel sheets. Natuurlijk heb je ook affiniteit met cultuur en in het bijzonder met (maatschappelijk educatief) theater. Je bent bekend met boekhoudsystemen (wij werken met e-boekhouden, maar zijn in overgang naar een nieuw systeem) en je kunt goed met Excel werken. Je bent bestuurlijk sensitief en opereert vanuit een effectief netwerk in de podiumkunsten. Daarnaast is wonend in Amsterdam ook een pre. Startdatum: 1 oktober 2021.

Wat bieden wij?
Wij werken samen in een hecht en energiek team. De taakomschrijving beslaat ongeveer twee werkdagen in de week voor een bepaalde tijd (vanaf de week van 1 oktober 2021 tot en met 1 juli 2022). De functie is op ZZP-basis. Graag bij je sollicitatie je uurtarief vermelden. Daarna kan de overeenkomst worden verlengd en is het mogelijk door te groeien binnen de organisatie.

Ben jij of ken jij iemand die aan dit profiel voldoet?
Stuur dan voor 29 september 2021 een CV met motivatiebrief naar rosalie@studio52nd.nl ter attentie van Rosalie Fleuren, onder vermelding van ‘vacature medewerker financiële administratie & zakelijke ondersteuning’. De gesprekken vinden plaats op donderdag 30 september 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.