Stichting Omroep Muziek: Medewerker Verhuur, Planning en Projecten

De Stichting Omroep Muziek in Hilversum zoekt een Medewerker Verhuur, Planning en Projecten voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 19-09-2021De Stichting Omroep Muziek (SOM) is met circa 230 medewerkers het productiehuis voor levende muziek bij de publieke omroepen. De SOM heeft in het kader van de taakstelling Levende Muziek en op basis van afspraken met de NPO, NTR en AVROTROS, de opdracht voor de productie van drie grote symfonische series voor NPO Radio 4: de NTR ZaterdagMatinee, het AVROTROS Vrijdagconcert en Het Zondagochtend Concert.

Het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor (samen 180 musici), onderdeel van de SOM, verzorgen de hoofdmoot van de concerten in de series. Met deze drie series en twee ensembles toont de SOM zich hoeder van vijf merkiconen van traditie én vernieuwing, mede dankzij een constructieve en intensieve samenwerking met NTR, AVROTROS en NPO Radio 4.

We produceren vanuit ons eigen gebouw, het rijksmonument Muziekcentrum van de Omroep. Naast de vaste locatie van onze eigen ensembles en staf huisvest het MCO een aantal vaste huurders en wordt het gebouw ook verhuurd voor opnamen, repetities en concerten van hoog professionele tot amateurmusici. Daarnaast programmeert het Muziekcentrum van de Omroep jaarlijks een aantal goedlopende concertseries en is ook de zakelijke markt welkom voor congressen en bijeenkomsten.

Voor ons gebouw in Hilversum, het Muziekcentrum van de Omroep, zijn wij op zoek naar een

Medewerker Verhuur, Planning en Projecten

40 uur per week

De functie
Als medewerker verhuur, planning en projecten verzorg je de planning, seizoen- en incidentele verhuur van alle ruimten in ons gebouw en produceer je tevens concerten en bijeenkomsten van derden om zodoende een optimale bezetting van ruimten in het MCO te realiseren. Hiërarchisch rapporteer je aan de Teamleider Muziekcentrum van de Omroep.

Functie inhoud

 • Je verzorgt in samenspraak met de afdeling en de teamleider de planning van studio’s en faciliteert het gebruik ervan, zodanig dat de ruimten optimaal bezet zijn.
 • Je bent het aanspreekpunt voor collega’s en vaste huurders in het pand die extra studioruimte of vergadermogelijkheid willen plannen.
 • Je stelt voor derden offertes en bevestigingen op en zorgt voor de financiële afhandeling na het project.
 • Je draagt in overleg met de klant en huismeester zorg voor de in te zetten faciliteiten (techniek, inrichting, vleugels, catering, bewaking, kaartverkoop, et cetera) en huurt deze in, indien niet intern te realiseren.
 • Je bent uitvoerend producent voor de concertseries van het MCO in overleg met de teamleider en de programmeur.
 • Je zorgt voor een goede interne afstemming en informatievoorziening en treedt als eventmanager op, ook in avonduren en weekenden (in overleg).
 • Je stelt huurcontracten op voor de seizoenverhuur in overleg met de teamleider en zorgt voor de financiële afhandeling.
 • Je signaleert waar mogelijk nieuwe doelgroepen / bedrijven / verenigingen voor incidentele, vaste en seizoenverhuur en doet voorstellen.
 • Je maakt actief deel uit van een kleine groep enthousiaste collega’s en voelt je mede verantwoordelijk voor het goed faciliteren van onze interne en externe klanten.

Jouw profiel

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een professionele en flexibele instelling, geen 9-5 mentaliteit.
 • Je kunt snel schakelen, je bent adequaat en secuur en je hebt commercieel inzicht.
 • Je ziet kansen, bent nieuwsgierig, bent positief ingesteld en initiatiefrijk.
 • Je kunt goed omgaan met deadlines en je bent stressbestendig.
 • Ervaring in de wereld van klassieke muziek en cultuur geniet de voorkeur.
 • Je hebt goede kennis in woord en geschrift van het Nederlands en Engels;
  Je bent in het bezit van een up to date BHV certificaat of bereid dit te halen.

Het team
Het team bestaat uit de teamleider Muziekcentrum van de Omroep, de huismeester, de coördinator Facilitaire Zaken, twee receptionisten-telefonisten, één medewerker verhuur-eventmanager en één gastvrouw met huismeestertaken.

Praktisch
Zolang de corona situatie aanhoudt, combineren wij werken op kantoor met thuiswerken. Het kantoor bevindt zich in ons eigen gebouw, het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum.

Arbeidsvoorwaarden
In aanvang bieden wij je een arbeidsovereenkomst voor één jaar met de intentie om deze om te zetten in een vaste aanstelling. Deze functie is ingedeeld in salarisschaal H van onze eigen cao Stichting Omroep Muziek (minimaal € 2.355,42 en maximaal € 3.248,89 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoeslag en exclusief een vaste eindejaarsuitkering van € 1.020,00 bruto bij een 40-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van relevante werkervaring.

Medewerkers bij de SOM hebben recht op 25 vakantiedagen en 24 ATV dagen bij een 40-urige werkweek. Verder kent SOM volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te scholen en bieden wij diverse faciliteiten om je duurzame inzetbaarheid en vitaliteit te vergroten. Ook is er een thuiswerkregeling.

Reacties
Zie je voor jezelf een toekomst bij de SOM, reageer dan! Voor nadere informatie of vragen kun je contact opnemen met Jeanette van Es, 06-10108585. Reageren op deze functie kan tot en met 19 september 2021. Je kunt je sollicitatiebrief en cv per e-mail sturen naar frederique.blessing@omroepmuziek.nl.

De beoogde begindatum is 1 november 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.