Stichting Nowhere: Workshopmaster

Stichting Nowhere in Amsterdam zoekt een Workshopmaster voor 0 tot 12 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geenNowhere is een huis voor een nieuwe generatie cultuurmakers. Nowhere produceert workshopprogramma’s, makerstrajecten en podiumproducties, zowel in eigen huis aan de Madurastraat (Amsterdam -Oost) als op locatie.

Wij zoeken voor de afdeling Jeugdland|Maakland een workshopmedewerker,

Workshopmaster

0 tot 12 uur per week

Op Jeugdland, de grootste, gratis toegankelijke, avonturenspeeltuin en kinderwerkplaats van Amsterdam, organiseren wij onder de noemer “Maakland” creatieve workshops voor kinderen vanaf 6 jaar.

Maakland is onderdeel van productiehuis Nowhere, een huis voor een nieuwe generatie cultuurmakers. Nowhere produceert voor deze doelgroep een uitgebreid workshopprogramma, podiumproducties en scholenprojecten zowel in het eigen ‘huis’ in Amsterdam-Oost als op locatie. Daarnaast verhuren we betaalbare maakstudio’s, en begeleiden en faciliteren we jonge makers die in projectteams zelfstandig culturele projecten organiseren.

Werkzaamheden:
Voor feestjes, scholenprojecten en gratis toegankelijke workshopprogramma’s begeleid je verschillende workshops. Zo zul je van PET flessen raketten bouwen en deze lanceren, hutten en kastelen timmeren in ons huttendorp  en skelters tegen elkaar laten racen die je samen met de kids in elkaar zet.

Wie zoeken wij?
Je kunt goed met kinderen overweg, hebt technisch inzicht en bent handig met verschillende gereedschappen. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar.

Wat wij bieden:
De leukste en groenste werkplek van Amsterdam, een enthousiast en jong team. De functie is op oproepbasis, 0 tot 12 uur per week. De workshops vinden doorgaans plaats op woensdag en in het weekend, er wordt € 45,- ex. btw per workshop betaald (75 minuten).

Ben jij of ken jij iemand die aan dit profiel voldoet?
Stuur dan een CV met motivatiebrief naar tibor@nowhere.nl ter attentie van Tibor Pasman, onder vermelding van ‘vacature workshopmaster Maakland’. De gesprekken vinden begin oktober plaats.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.