ONE de Musical: Video Operator / Technician

ONE de Musical in Aalsmeer zoekt een Video Operator / Technician voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenSensationeel. Zo laat de nieuwe musical ‘ONE’ zich het beste omschrijven. Het publiek bevindt zich midden in het verhaal en de actie, omgeven door bewegende led-schermen, vanaf het toneel tot diep in de zaal. Naast een geweldige Cast spelen videoprojectie, LED-effecten en surround sound een grote rol.

De show wordt volledig nieuw ontwikkeld door ONE NL met als Creative Director Bart Doerfler uit Las Vegas. ‘ONE’ gaat op 28 november 2021 in Première in het theater van Studio’s Aalsmeer.

We hebben de crew bijna compleet, maar we zijn nog op zoek diverse belangrijke crew leden, zoals bijvoorbeeld een ervaren en kundige

Video Operator / Technician

40 uur per week

In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het aansturen van de video-content tijdens de show en het werkend houden van de apparatuur.

Om lid te kunnen zijn van ons technische team is het belangrijk, dat je:

  • zin hebt in een uitdaging;
  • flexibel bent;
  • snel kunt schakelen;
  • handig bent;
  • goed bent in je vakgebied.

Daarnaast helpen humor, geduld en begrip hebben voor de ander ons om een fijne cultuur te bouwen. ONE is een productie van een nieuwe producent en we hopen nog jaren met dezelfde crew mooie producties te ontwikkelen.

Voor alle functies geldt dat je minimaal van oktober 2021 tot eind juni 2022 beschikbaar bent. Voorstellingen zijn op woensdag tot en met zondag. Vaste locatie is Studio’s Aalsmeer.

De load in begint in oktober. Repetities en voorstellingen vanaf 12 oktober 2021.
Salaris is afhankelijk van functieniveau en ligt tussen € 1.800,– tot € 3.500,– bruto per maand bij fulltime. Exclusief vakantiegeld, vakantiedagen, reiskosten en sejour.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.