Na de Oorlog: Bemiddelaar Gastsprekers WO2

Na de Oorlog in Den Haag zoekt twee Bemiddelaars Gastsprekers WO2 voor 10 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: 30-09-2021Na de Oorlog leidt de naoorlogse generatie gastsprekers op met een familieverhaal over WO2, de Holocaust of een andere genocide. Gastsprekers vertellen hun verhaal vrijwillig op scholen en openbare bijeenkomsten.

Zij worden opgeleid door een coach, die samen met hen het verhaal in vorm, tekst en beeld ontwikkelt. Gastsprekers geven tussen de 20 en de 50 gastlessen per jaar in Nederland. Wegens de toenemende vraag naar deze gastlessen en gastsprekers willen wij ons team uitbreiden.

Wij zoeken per 1 september 2021 uitbreiding van twee

Bemiddelaars Gastsprekers WO2

10 uur per week

Wat ga je doen?
Na de Oorlog ontvangt de aanvragen van de scholen. Deze moeten worden gekoppeld aan gastsprekers door de bemiddelaar. Dit gebeurt digitaal en telefonisch. Je staat daarbij in nauw contact met acht tot tien gastsprekers. Hierbij maak je de match en mail je data, gegevens en lesmateriaal. Het is prettig als je belangstelling hebt hoe de gastles is verlopen bij zowel de school als de gastspreker.

Wij vragen

  • Iemand die goed kan plannen.
  • Communicatief is.
  • Digitaal vaardig.
  • Affiniteit met onderwijs en WO2 heeft.

Wij bieden

  • Maximale vrijwilligersvergoeding.
  • Begeleiding en enthousiaste vrijwilligers.

Voor meer informatie: info@nadeoorlog.nl of 085 250 02 81 / 06 397 623 78.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.