LAB111 & Kino Rotterdam: Hoofd Financiële Administratie

LAB111 & Kino Rotterdam in Amsterdam zoeken een Hoofd Financiële Administratie voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenLAB111 en Kino Rotterdam zijn eigenzinnige cult cinema’s gevestigd in bijzondere locaties in Amsterdam en Rotterdam. De eigenwijze programmering bestaat uit een wisselend filmaanbod van arthouse tot blockbusters, van verdiepende documentaires en moderne klassiekers tot onconventionele genrefilms.

Ook kun je exposities komen ontdekken, vinden er debatavonden plaats en kan je in Kino’s Restaurant of Bar Strangelove dineren of juist lekker barhangen. Er kan van de vroege middag tot de late avond gewerkt, geborreld, gegeten, gedronken én film gekeken worden. Beide bioscopen bevinden zich in scale-up fase en verwachten op korte termijn uit te breiden.

Orangebizz BV is verantwoordelijk voor de administraties van LAB111 en Kino, maar ook Volkshotel.

Voor deze boeiende organisatie zijn we op zoek naar een

Hoofd Financiële Administratie

38 uur per week

Deze rol is primair verantwoordelijk voor de correcte administratie van de bioscopen LAB111 en Kino Rotterdam, maar daarnaast zal je ook ondersteuning bieden aan het finance team van het Volkshotel.

Heb jij:

  • Zin in een afwisselende financiële baan in een creatieve & culturele omgeving?
  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een financiële richting of hotelschool?
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke financiële functie?
  • Goede kennis van Excel?
  • Een positief, betrokken en enthousiast karakter?

Wat bieden wij:
Het betreft een aanstelling voor 38 uur per week. Salarisindicatie marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Locatie Volkshotel Amsterdam, enige dagen per week LAB111 en Kino Rotterdam in overleg.

Ben jij het Hoofd Financiële Administratie dat we zoeken? Solliciteer dan nu!

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Sander Huberts op 06-53389193 of sander.huberts@orangebizz.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisaties: zie www.lab111.nl & kinorotterdam.nl.