Kunstlinie: Backoffice Medewerker

Kunstlinie in Almere zoekt een Backoffice Medewerker Planning / Productie / Relatiebeheer voor 32-36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenKunstlinie is een stadscultuurhuis dat een ontmoetingsplaats is waar mensen samen kunnen genieten van theater, beeldende kunst, architectuur, workshops, eten en drinken. Ons iconische gebouw staat pal aan het Weerwater, in het centrum van Almere Stad en wordt jaarlijks door zo’n 200.000 cultuurliefhebbers bezocht. Kunstlinie kent drie domeinen:

 • Podium – toneel-, cabaret-, muziek-, dansvoorstellingen en co-creatie projecten; met workshops, masterclasses en discussiepanels op het gebied van theater, muziek, dans en toneel.
 • Kunsthal – tentoonstellingen, inspirerende presentaties en co-creatie projecten; met workshops, masterclasses, voorstellingen en discussiepanels op het gebied van beeldende kunst, sociaal-maatschappelijke issues, architectuur, stedenbouw en landschap.
 • Stadsforum – interactief programma, gericht op ontmoeting, verbinding en discours en ruime aandacht voor niet-gecanoniseerde kunst; met culturele evenementen, festivals, horeca-faciliteiten en excursies over beeldende kunst, architectuur, stedenbouw en landschap.

Onze organisatie bouwt mee aan een creatieve samenleving in Almere door de inwoners op gastvrije, prikkelende en verbindende wijze het brede spectrum van kunst en cultuur te laten beleven.

Binnen Kunstlinie verbinden we de diverse onderdelen met elkaar en zoeken voortdurend naar de onderlinge synergie. Hierdoor zijn we in staat nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Kunstlinie moedigt kinderen én volwassen aan hun drijfveren te ontdekken en op eigen veerkracht te durven vertrouwen. Onze missie is inclusief: we gunnen ieder mens, jong of oud, de ervaring dat je ertoe doet en dat je gezien en gehoord wordt zoals je bent.

Daarnaast doet ons inspirerende gebouw dienst als unieke evenementenlocatie voor zowel culturele als commerciële partijen die bij ons voorstellingen, presentaties, bijeenkomsten en zelfs festivals organiseren.

Binnen onze organisatie hebben wij op korte termijn behoefte aan een

Backoffice Medewerker Planning / Productie / Relatiebeheer

32-36 uur per week

Als Back Office Medewerker PPR motiveert het jou dat onze programma-activiteiten tot in de puntjes goed zijn voorbereid en ook altijd zorgvuldig worden afgerond. Je werkt nauw samen met programmamanagers, producenten, de relatiemanager, marketing, techniek, horeca en de financiële administratie.

Kortom: je bent de spin in het web tussen alle betrokkenen en bewaakt de voortgang van verschillende projecten. Dit doe je onder andere door het opstellen en bijhouden van productieschema’s, draaiboeken en planningen en door het bewaken en beheren van deelbudgetten. Maar ook door het afronden van activiteiten, zodat contracten worden beheerd, borderellen kunnen worden opgesteld, facturen kunnen worden verstuurd en relevante informatie wordt gearchiveerd. Je maakt daarbij gebruik van de evenementensoftware Yesplan.

Zonder jou zijn er in Kunstlinie geen activiteiten, kortom: jij faciliteert het applaus!

Wie ben jij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die blij wordt van een goede voorbereiding. Je bent in staat om veel ballen tegelijk in de lucht te houden zonder dat je daarbij het overzicht verliest. Verder:

 • Ben je sociaal, ben je behulpzaam van aard en werk je graag samen;
 • Je bent precies, kan goed prioriteiten stellen en overzicht houden;
 • Werk je zelfstandig, zie je welke werkzaamheden gedaan moeten worden en ga je meteen aan de slag;
 • Heb je een afgeronde mbo-opleiding en enkele jaren werkervaring, bijvoorbeeld als productievoorbereider of planner;
 • Ga je zelf ook regelmatig naar museum, theater of film.

Ben jij die gedreven backoffice medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

 • Een parttime/fulltime dienstverband op basis van 32-36 uur;
 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving vol nieuwe kansen en mogelijkheden;
 • Een bruisende werkplek midden in de stad met leuke collega’s;
 • Een passend salaris conform de cao Nederlandse Podia, schaal 5;
 • Een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen;
 • Reiskosten- en thuiswerkregeling.

Heb je interesse?
Sollicitaties (inclusief motivatie en cv) kun je sturen naar personeelszaken@kunstlinie.nl.

Diversiteit
Kunstlinie wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. Als organisatie streven wij naar een grotere culturele diversiteit van ons publiek, programmering en personeel. Belangstellenden die bijdragen aan die diversiteit en een divers relatienetwerk met zich meebrengen, nodigen wij van harte uit te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.