Hôtes Culture: Publieksmedewerkers

Hôtes Culture in Amsterdam zoekt Publieksmedewerkers voor minimaal 3 dagen per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht, Parttime | Sluitingsdatum: geenOp zoek naar een bijbaan in één van de mooie musea in Amsterdam en omgeving?
Hôtes Culture leent personeel uit aan diverse opdrachtgevers binnen de culturele sector, waaronder het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het Grachtenmuseum, Allard Pierson en het Frans Hals Museum.

Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste:

Publieksmedewerkers

minimaal 3 dagen per week

Ben jij gastvrij en wil je graag werken op een van deze bijzondere locaties? Dan ben jij wellicht de nieuwste aanwinst voor ons team!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s zorg je voor een ultieme ervaring voor de bezoekers van het museum. De werkzaamheden bestaan uit: het verwelkomen van bezoekers, verkopen en controleren van toegangsbewijzen, bezoekersvragen beantwoorden en bezoekersstromen reguleren.

Wie zoeken wij?
Gastvrijheid zit in je genen, kunst en cultuur laten je hart sneller kloppen, maar in een stressvolle situatie houd jij je hoofd koel. Je werkt graag in een team, bent enthousiast en verwelkomend en je draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder heb je:

  • affiniteit met de ontvangst van bezoekers uit alle hoeken van de wereld
  • Een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • je bent voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar, waarvan 1 weekenddag. En je bent flexibel in je werktijden omdat deze ook ’s avonds en in de weekenden zullen zijn en tijdens drukke schoolvakanties en feestdagen.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een mooie baan in één of meerdere musea in Amsterdam en omgeving. Je staat met een gemotiveerd team van collega’s op de vloer die allemaal vanuit hun eigen achtergrond en affiniteit graag in de culturele sector werken. Een marktconform salaris plus 8% vakantiegeld, 10,87% vakantiedagen toeslag en pensioenopbouw.

Solliciteren
Hôtes Culture streeft naar een grote diversiteit in haar personeelsbestand. Mensen met verschillende achtergronden in studie, afkomst en cultuur worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren, op voorwaarde dat je voldoet aan het functieprofiel. Herken jij je in het bovenstaande profiel? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV, met als onderwerp ‘Vacature Publieksbegeleider’ naar solliciteren@hotesculture.nl. Voor vragen over deze vacature kun je ons ook bellen op 020 214 2333.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.