Hôtes Culture: Medewerker Events

Hôtes Culture in Amsterdam zoekt een Medewerker Events voor minimaal 2 dagen per week | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen, Parttime | Sluitingsdatum: geenWil je werken in de prachtige musea en theaters van Amsterdam?

Hôtes Culture leent personeel uit aan diverse opdrachtgevers binnen de culturele sector, waaronder het Scheepvaartmuseum, Koninklijk Theater Carré en de Beurs van Berlage.

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Medewerker Events (m/v/x)

minimaal 2 dagen per week

Ben jij gastvrij, enthousiast en heb je de ambitie om te gaan werken bij een van onze
bijzondere locaties? Dan ben jij wellicht de nieuwste aanwinst voor ons team!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s zorg je voor een ultieme ervaring voor de bezoekers van het
museum, theater of evenement. De werkzaamheden bestaan uit: het verwelkomen van bezoekers, placeren van theater bezoekers, bemensen van de bar, hapjes uitserveren, garderobe werkzaamheden. Verschillende locaties hebben verschillende werkzaamheden, wij gaan met je in overleg welke onderdelen je het meest aanspreken.

Wie zoeken wij?
Gastvrijheid zit in je genen, in een stressvolle situatie houd jij je hoofd koel. Je werkt graag in een team, bent enthousiast en verwelkomend en je draagt een groot
verantwoordelijkheidsgevoel. Verder heb je:

  • affiniteit met de ontvangst van bezoekers uit alle hoeken van de wereld;
  • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • de beschikbaarheid om minimaal twee dagen per week te kunnen werken waarvan één in het weekend of avonduren.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een mooie (bij)baan in één of meerdere locaties in Amsterdam en omgeving tegen een marktconform salaris. Je staat met een gemotiveerd team van collega’s op de vloer die allemaal vanuit hun eigen achtergrond en affiniteit graag in de culturele sector werken.

Solliciteren
Herken jij je in het bovenstaande profiel? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV, met als onderwerp ‘Vacature Medewerker Events’ naar solliciteren@hotesculture.nl. Voor vragen over deze vacature kun je ons ook bellen op 020 214 2333.

Kennismakingsgesprekken voor deze functie zullen worden gehouden vanaf 20 augustus 2021. Het is mogelijk direct van start te gaan met werken.

Hôtes Culture streeft naar een grote diversiteit in haar personeelsbestand. Mensen met verschillende achtergronden in studie, afkomst, cultuur en leeftijd worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.