HipSick: Zakelijk Leider

HipSick in Rotterdam zoekt een Zakelijk Leider voor gemiddeld 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-10-2021HipSick is een Rotterdams collectief dat opereert op het snijvlak van performance en installatiekunst. Het maakproces vertrekt altijd vanuit een fascinatie voor de westerse beeldcultuur, normativiteit en de nacht. Hedendaagse sociale onderwerpen worden vanuit verschillende perspectieven benaderd, gedecontextualiseerd en geabstraheerd, wat resulteert in voorstellingen die de perceptie van de kijker destabiliseren.
Het collectief kenmerkt zich door extreem visuele performances, artistieke rauwheid en confronterende, persoonlijke onderwerpen. HipSick heeft een uniek bewegingsidioom, waarin het lichaam en het fysieke uithoudingsvermogen van de performers centraal staan.

HipSick is opgenomen in de Impulsregeling 2021-2022 van de Gemeente Rotterdam waarmee het collectief zich langs twee voorstellingen en een onderzoek inclusief educatie- en een randprogramma verder zal ontwikkelen.

HipSick is op zoek naar een zakelijk leider of iemand die ambitie heeft zakelijk leider te worden.

Zakelijk Leider

gemiddeld 8 uur per week

Bij HipSick werk je als zakelijk leider nauw samen met de artistieke kern aan de visie en het beleid van HipSick. Je draagt zorg voor het financieel/zakelijk beheer, de interne organisatie, verkoop en acquisitie en bent het aanspreekpunt voor de gemeente, fondsen, e.a. Deze functie past bij een bevlogen persoon die als onderdeel van onze club mee wil bouwen aan de toekomst. Wij zijn op zoek naar een aanjager/ondernemer op het gebied van zakelijke leiding, verkoop en strategie met aantoonbaar financiële, administratieve en organisatorische kwaliteiten, ervaring in het aanvragen en afhandelen van subsidies en fondsen en bekendheid met het opstellen en bewaken van de algehele begroting en deelbegrotingen. Het gaat om gemiddeld 1 dag per week.

We vragen van jou dat jij jouw werkervaring en je enthousiasme (gemiddeld) 1 dag per week wilt inzetten voor HipSick. Je hebt een achtergrond in de zakelijke benadering van een organisatie en hebt affiniteit met het cultureel domein. Bij voorkeur gaat je hart sneller kloppen van performance en/of beeldende kunst en ben je woonachtig in Rotterdam.

Wat mag je van ons verwachten?
Een toffe baan binnen de culturele sector van Rotterdam, bij een uitdagend collectief, waarin je alle ruimte krijgt om je talenten in te zetten en te ontwikkelen. Mogelijkheid tot groei, coaching op maat, ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Een inspirerende werkplek binnen Time Window en een netwerk van partners in de stad. Op basis van je kennis en ervaring bieden we je een gepaste vergoeding op ZZP basis.

Hoe kan je solliciteren?
We horen graag waarom je bij ons wilt komen werken, wat je ambities zijn en waarom we voor jou moeten kiezen. Bij voorkeur ontvangen we een video sollicitatie (youtube/vimeo link), maar een geschreven sollicitatie voldoet ook. Je kunt dit alles inclusief c.v. mailen naar hello@hipsick.nl vóór 1 oktober 2021. De gesprekken staan medio oktober 2021 gepland.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.