Het Klooster: Docent Dans

Het Klooster in Woerden zoekt een Docent Dans voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 17-09-2021Het Klooster is het theater en centrum voor kunsteducatie, gevestigd in een markant gebouw in het centrum van Woerden. Met het uitgebreide cursus- en lesaanbod in muziek, dans, theater en digital arts bereikt Het Klooster Woerdenaren van alle leeftijden (> 2000 cursisten) en in het theater worden per seizoen circa 90 professionele voorstellingen in alle genres gepresenteerd en circa 40 amateurvoorstellingen en eigen producties.

Daarnaast verzorgt Het Klooster kunst-educatieve trajecten op scholen. Het is een plek om uit te gaan en van voorstellingen en concerten te genieten en een plek waar leerlingen zelf hun talenten ontwikkelen en op het podium staan.

Het Klooster, theater en centrum voor kunsteducatie in Woerden, zoekt in verband met uitbreiding per zo spoedig mogelijk een

Docent Dans

nader te bepalen aantal uur

Wij zoeken een enthousiaste, ervaren en allround dansdocent (met afgeronde HBO Uitvoerend en/of Docent Dans opleiding) die ons team wil komen versterken en verder wil meebouwen aan de groeiende dansafdeling. Honorering conform de CAO Kunsteducatie (in dienstverband of op zzp-basis).

Werkzaamheden

  • Verzorgen van kindercursussen dans (6 – 12 jaar) op vrijdagmiddag tussen 15:00 en 18:00 uur in de dansstudio van Het Klooster.
  • Verzorgen van diverse dansworkshops en -projecten in het PO (primair onderwijs) en VO (voortgezet onderwijs) op nader te bepalen dagdelen.
  • Ontplooien van nieuwe initiatieven binnen onze dansafdeling.

Sollicitaties (motivatiebrief en cv) graag vóór 18 september 2021 mailen aan Caty Wijmans, Coördinator Dans bij Het Klooster: caty.wijmans@kloosterwoerden.nl.

Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Caty Wijmans via 06-48782914.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.