Het Danspaleis: Productieleider

Het Danspaleis in Amsterdam zoekt een Productieleider voor 16 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Nader te bepalen, Parttime | Sluitingsdatum: geenHet Danspaleis gaat uit van de kracht van dansen en muziek als ijsbreker voor contact en verbinding, en is erop gericht om ouderen te activeren, hun netwerk te vergroten en de zelfredzaamheid te versterken. Naast ouderwets gezellige dansfeesten met ‘muziek van toen’ worden verschillende (corona-proof) formules ingezet om ouderen te raken. Lees meer op onze website.

Voor Het Danspaleis zijn we op zoek naar een ervaren organisatietalent die van aanpakken weet, een team kan aansturen en affiniteit heeft met muziek en ouderen.

Productieleider

16 tot 24 uur per week, bij voorkeur starten voor 1 oktober 2021

Ben jij iemand die sterk is in het organiseren, plannen en uitvoeren van intieme tot grote evenementen? Sta je stevig in je schoenen, kun je aansturen en heb je een no-nonsens inslag? Raakt het je om mensen blij te maken en onderdeel te zijn van een unieke organisatie met een divers team en sociaal hart? Reageer dan op onze vacature.

Functie
Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de beoogde aantallen Danspaleisformules (targets). Dat omvat niet alleen de (Balkon) Danspaleizen, maar ook de Muzieksalons en Boost je buurt Karavanen. Je beheert de productionele jaarplanning, coördineert de inzet van freelance platendraaiers/productiemedewerkers en onderhoudt het contact met externe relaties, voornamelijk in de zorg- en welzijnsbranche. Je staat open voor mogelijke nieuwe samenwerkingspartijen binnen gemeente en de welzijns- en zorgsector en draagt zorg voor de productieontwikkeling (denk aan decor, programma en training). Kortom: jij draagt zorg voor de planning en uitvoering van onze activiteiten, van A tot Z. Je werkt nauw samen met de vrijwilligers coördinator, salesmedewerker en creatief directeur.

Voor deze functie zoeken we iemand met minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie, die enthousiast is en bovendien:

 • Sterke productiekwaliteiten heeft; je speelt in op onverwachte situaties.
 • Meedenkt met opdrachtgevers en snel kan schakelen wanneer nodig.
 • Oog heeft voor detail, maar ook de grote lijn in het vizier kan houden.
 • Goed communiceert, praktisch en flexibel is.
 • Ervaring heeft of kan schakelen met personeel in de zorg- en welzijnsbranche.
 • Stressbestendig is en targets als een uitdaging ziet.
 • Oplossingsgericht denkt.
 • Goed is in budgetbeheer en zakelijk inzicht heeft.
 • Een sociaal hart heeft en affiniteit met onze doelgroep.
 • Bij voorkeur woonachtig is in Amsterdam.
 • ZZP’er is, of bereid dat te worden.
 • Minimaal 16 uur beschikbaar is.
 • In het bezit van een rijbewijs B.

NB: Door de wisselende maatregelen van het RIVM begeeft het Danspaleis zich in een veld dat traag en stroperig kan zijn en uithoudingsvermogen vereist. We zijn op zoek naar iemand die zich niet uit het veld laat slaan en samen met het team het grotere plaatje kan blijven zien, de energie uit het team en het contact met de ouderen haalt, en Het Danspaleis door deze periode loodst.

Wat biedt het Danspaleis?
Wij bieden een zelfstandige functie binnen een enthousiast, klein en flexibel team bij een unieke organisatie. Je werkt minimaal 16 uur per week achter de schermen, zonder vaste uren of dagen, met uitzicht op meer werk wanneer alles naar tevredenheid verloopt en de activiteiten toenemen. Daarnaast sta je een aantal uren per maand, met het team op de vloer bij de uitvoeringen van de formules.

Groei
De functie biedt de mogelijkheid door te stromen naar een managementfunctie binnen de organisatie.

Contactgegevens
Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar info@hetdanspaleis.com onder vermelding van ‘Sollicitatie productieleider’. Heb je vragen, neem dan contact op met Irma de Jong (irma@hetdanspaleis.com).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.