EL ELE Dans en Muziekschool: Zakelijk Medewerker

EL ELE Dans en Muziekschool in Arnhem zoekt een Zakelijk Medewerker voor minimaal 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-10-2021EL ELE Dans en Muziek Arnhem is opgericht in 1981 en is de meest kleurrijke school in de regio. De school geeft aantrekkelijke vormen van dans en muzieklessen aan o.a. kinderen en jongeren. EL ELE is één van de weinige scholen in Nederland waar vele soorten klanken bij elkaar komen. Door ons veelzijdige aanbod kan ieder leerling zijn/haar kwaliteit ontdekken en ontwikkelen. Bij de lessen wordt rekening gehouden met de wensen, muzikale smaak en mogelijkheden van de leerlingen.

Vanaf 1 november 2021 is EL ELE dans en muziek op zoek naar een zakelijk medewerker voor minimaal 8 uur per week. Een collega die samen met de artistieke leiding en financieel bestuurder de artistieke en ondernemende doelstellingen kan opstellen en uitvoeren. Wij zoeken nadrukkelijk een kandidaat die in de toekomst bij gebleken geschiktheid langer bij ons kan blijven en daarbij mee kan groeien in deze functie binnen de organisatie.

Zakelijk Medewerker

minimaal 8 uur per week

Over jou

  • Je hebt een relevante hbo-opleiding.
  • Je hebt een achtergrond in de zakelijke benadering van een organisatie en hebt affiniteit met kunst en cultuur.
  • Je onderhoud de boekhouding van de organisatie.
  • Je bent samen met de financieel bestuurder verantwoordelijk voor de jaar- en productiebegrotingen, inclusief verantwoordingen en jaarverslagen.
  • Je bent in staat de artistieke en educatieve plannen te vertalen naar beleidsplannen en subsidieaanvragen, je bent betrokken als fondsenwerver, ervaren in het aanvragen en afhandelen van subsidies en fondsen.
  • Je initieert en onderhoudt de relaties met partners, sponsors en vrienden.
  • Je bent nauwkeurig, efficiënt en oplossingsgericht.

Wij bieden een prettige, inspirerende werkomgeving met betrokken collega’s. Bij EL ELE zijn er kansen om je verder te ontwikkelen en samen verder te bouwen aan de organisatie. Je hebt de mogelijkheid je te ontplooien tot een volwaardig zakelijk leider.

Sollicitatie
Stuur een motivatie met cv vóór 1 oktober 2021 ter attentie van Camelia Argint (financieel bestuurder), e-mail: info@elele.nl. Een sollicitatiegesprek wordt in overleg gepland.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.