De Vries Van Stockum: Winkelmanager Boekhandels

De Vries Van Stockum in Haarlem zoekt een Winkelmanager Boekhandels voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenDe Vries Van Stockum is een onafhankelijke boekhandel met winkels in Den Haag en Haarlem elk met zijn eigen specialismen en karakter dat past bij de stad waarin ze zich bevinden. Beide winkels zijn al meer dan 100 jaar een lokaal begrip en wij helpen iedereen met kennis, enthousiasme en aandacht een boek te vinden.

Voor onze boekhandels in Den Haag en Haarlem zoeken wij een

Winkelmanager Boekhandels

38 uur per week

Wat is jouw rol?
De winkelmanager draagt zorg voor de algehele bedrijfsvoering en is verantwoordelijk voor de exploitatie van beide boekhandels. Je hebt prikkelende en vernieuwende ideeën voor zowel de winkels als online en je zorgt ervoor samen met je teams dat De Vries Van Stockum op commercieel en cultureel gebied vooroploopt zowel in Den Haag als in Haarlem. Als winkelmanager ben je verantwoordelijk voor alle facetten binnen de winkels: assortiment, inkoop, voorraadbeheer, omzet, productpresentatie, promotie, kostenbeheersing en personeel. Je bouwt relaties op met externe partijen om de resultaten te verhogen en volgt actief product- en marktontwikkelingen om daar vervolgens op in te spelen.

Wie zoeken wij?
Je bent een energiek persoon die er zin in heeft om leiding te geven aan onze kwaliteitsboekhandels. Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en je werkt en denkt op hbo-niveau. Verder beschik je over uitstekende communicatieve, leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Je bent ondernemend, overziet snel commerciële kansen en speelt daar creatief op in. Daarnaast ben je een goede teambuilder die de medewerkers enthousiasmeert en stimuleert een stap verder te gaan in het verlenen van excellente service. Kennis van het boekenvak is een pre maar niet noodzakelijk, affiniteit uiteraard wel.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie in een dynamische afwisselende werkomgeving (centrum Den Haag en Haarlem) met prettige collega’s. De Vries Van Stockum valt onder de CAO voor de boekhandel & kantoorvakhandel.

Meer weten?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Anneliek Hoppenbrouwers, telefoon 085-0062099.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.