Centrum Beeldende Kunst Rotterdam: (Junior) projectcoördinator BKOR

Het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam in Rotterdam zoekt een (Junior) Projectcoördinator BKOR voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 19-09-2021De Reus van Rotterdam? Het Slavernijmonument? De Vlecht? Of misschien de Bospoldervos?

Klinkt dit bekend in je oren? Dan ben je aan het goede adres. Een belangrijk deel van het werk van CBK Rotterdam vindt plaats in de openbare ruimte van onze stad – op straat. Je hebt vast wel eens een van de ruim 1500 kunstwerken, monumenten en muurschilderingen gezien. Onze collega’s van Beeldende Kunst & Openbare Ruimte (BKOR) zijn dag en nacht in touw om deze prachtige beeldencollectie te onderhouden en waar mogelijk uit te breiden.

We zijn op zoek naar een collega die het team van BKOR per direct kan ondersteunen.

(Junior) Projectcoördinator BKOR

16 uur per week

Wat ga je doen?
Het team versterken en assisteren bij de werkzaamheden. Je werkt met Rotterdammers die iets moois of belangrijks in de buitenruimte willen realiseren. Daarbij komen jouw creatieve en communicatieve vaardigheden goed van pas. Ook ga je ons verbazen met fijne ideeën.

Wat is jouw profiel?
Je bent verbonden met Rotterdam, je kent de stad op je duimpje en je bent geïnteresseerd in beeldende kunst – vooral op straat. Je hebt liefst al wat werkervaring in de culturele sector, je bent communicatief, oplossingsgericht, zorgvuldig, praktisch én flexibel. Je hebt een HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden we je aan?
Bijzonder gemotiveerde collega’s, een informele werkomgeving in het hart van de stad, veel eigen verantwoordelijkheid, twee dagen per week (met de mogelijkheid tot uitbreiding) en een salaris conform de CAO Gemeenten.

Stuur uiterlijk 19 september 2021 je motivatiebrief en CV onder vermelding van (junior) projectcoördinator BKOR naar vacature@cbkrotterdam.nl

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.