What You See Festival: Hoofd Kaartverkoop (x/v/m)

What You See Festival in Utrecht zoekt een Hoofd Kaartverkoop (x/v/m) voor gemiddeld 1,5 dag per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 20-08-2021What You See Festival is een jonge organisatie die door middel van kunst de wereld inclusiever, diverser en gelijkwaardiger wil maken. We zijn op zoek naar een Hoofd Kaartverkoop die hier een bijdrage aan wil leveren.

Met kunst als centraal middelpunt, bevraagt en kantelt What You See Festival de diep in onze samenleving verankerde normen over sekse, gender en identiteit. Hierbij kiezen we voor een intersectionele benadering. Positief activistisch, uitnodigend en verbindend, omarmt het festival met hoogwaardige kunstuitingen het ongemak, voedt het de dialoog en viert het de veelkleurigheid van gender en identiteit.

In het derde weekend van november brengen we theater, dans, exposities, workshops, muziek en debat naar culturele hotspots en op onorthodoxe plekken in Utrecht. Dit doen we voor een uiteenlopend en jaarlijks stijgend publiek; van jong tot oud, van hetero tot queer, met verschillende culturele en sociale achtergronden en met verschillende perspectieven en ervaringen.

Hoofd Kaartverkoop (x/v/m)

gemiddeld 1,5 dag per week, half september tot eind november 2021

Profiel
Als Hoofd Kaartverkoop ben je verantwoordelijk voor de ticketing van het festival en ben je servicegericht en gastvrij. Je bent het contact naar onze bezoekers en zoekt naar creatieve oplossingen bij problemen. Je bent nauwkeurig, proactief en hebt ervaring met het ticketsysteem Active Tickets. Bij voorkeur heb je vaker kaartverkoop voor een festival gedaan.

We kijken met extra interesse naar sollicitaties van mensen die de diversiteit in het team aanvullen en versterken op het gebied van culturele achtergrond, gender, leeftijd en validiteit.

Taakomschrijving

  • Je werkt nauw samen met het hoofd productie en bent verantwoordelijk voor de correcte inhoud van het kaartverkoopsysteem Active Tickets
  • Je werkt op zeer regelmatige basis gastenlijsten en reserveringen bij en checkt verkoopstanden. Je hebt hierover nauw contact met de artistiek directeur en programmeur en zorgt voor snelle terugkoppeling.
  • Je beantwoordt mails van bezoekers en hebt contact met de What You See Supporters en uitgenodigde groepen.
  • Je verstuurt servicemails en denkt na over handige/noodzakelijke inhoud hiervan.
  • Je zorgt voor een soepele kaartverkoop aan de deur en lost eventuele problemen met kaarten of bezoekers snel op.
  • Je stuurt vrijwilligers aan die aan de deur kaarten verkopen of controleren, in samenwerking met de vrijwilligerscoördinator.
  • Je bent uitvoerend medewerker kaartverkoop (op locatie) indien nodig.

Praktisch
Het huidige team bestaat uit een artistiek en zakelijk directeur, programmeur, hoofd productie en marketingexpert. Het team wordt uitgebreid naarmate het festival dichterbij komt.

Werktijden zijn flexibel en in overleg in te delen. Zodra de kaartverkoop gestart is zal er vaak dagelijks behoefte zijn aan het (kort) bijwerken van reserveringen of sturen/ beantwoorden van mails. We vragen daarom richting het festival een brede beschikbaarheid en flexibiliteit, voor een à enkele uren per dag. Vanaf 15 september sluit je aan bij het team. De start is vrij rustig en de hoeveelheid werk zal toenemen wanneer de kaartverkoop begin oktober start en het festival nadert. What You See Festival hanteert de cao Toneel en Dans. De functie valt in schaal VII.

Mail je cv en motivatie voor 20 augustus naar info@whatyouseefestival.nl onder vermelding van ‘vacature kaartverkoop’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.