Uitgeverij Matrijs: Medewerker Marketing

Uitgeverij Matrijs in Utrecht zoekt een Medewerker Marketing voor 16-24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geenMatrijs is een uitgeverij op het gebied van historische, archeologische en
landschappelijke boeken.

Wij hebben per direct voor 2-3 dagen per week werk voor een periode van circa 2 maanden.

Medewerker Marketing

16-24 uur per week

Voor een nieuwe boekenreeks moet nog onderzoek gedaan worden naar de marketing- en afzetmogelijkheden. Vooral het bestand met potentiële afnemers van het product moet nog aangevuld worden.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit

  • het verzamelen van adressen en contactgegevens
  • de gegevens in een Excel-format gieten

Deze klus heeft prioriteit, maar kan aangevuld worden met andere ondersteunde werkzaamheden op de uitgeverij. Je werkt op de uitgeverij zelf en krijgt dus veel mee van hoe het er daar aan toegaat.

Ben jij net klaar met je studie en zoek je nog een overbruggingsklus, heb jij veel tijd over of ben je gewoon op zoek naar een leuke tijdelijke klus en wil je eens zien hoe het er aan toe gaat bij een uitgeverij? Stuur dan een mailtje (met cv) naar toine.maas@matrijs.com.

Vergoeding € 13,39 per uur (bruto, inclusief vakantiegeld). Let op: wij hebben geen sluitingsdatum, maar zoeken zo snel mogelijk iemand. Wacht dus vooral niet te lang met reageren. Zo lang de vacature hier nog staat, is deze nog open.

Wij zijn gevestigd aan Lange Nieuwstraat 12, midden in het centrum van Utrecht.
Bel voor meer informatie: 030 – 234 31 48 | www.matrijs.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.