Trias, Centrum voor de Kunsten: Pianodocent

Trias, Centrum voor de Kunsten in Rijswijk zoekt een Pianodocent voor 8-10 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 15-08-2021Bij Trias ontplooit de jeugd haar creatieve talent in cursussen muziek, dans, theater, musical, beeldend of nieuwe media. Kinderen en jongeren kunnen in hun vrije tijd cursussen volgen, daarnaast is Trias zeer actief in het primair en voortgezet onderwijs en worden veel projecten georganiseerd. Docenten bij Trias zijn breed inzetbaar in zowel de vrije tijd als het onderwijs, waarbinnen de docent een cultuureducatief aanbod voor groepen kinderen, jongeren en volwassenen verzorgt. De kunstdocent draagt bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van het aanbod van Trias, alsmede aan de werving en binding van (potentiële) klanten. De pianodocent waar we nu naar op zoek zijn, geeft in ieder geval les aan kinderen en jongeren in de vrije tijd.

Wij zoeken een

Pianodocent

8-10 uur per week

Omschrijving taken

 • Je geeft groepslessen piano aan kinderen vanaf 7 jaar, aan jongeren en volwassenen, zowel in de vorm van jaarcursussen als korte cursussen. Een groep bestaat gemiddeld uit zes leerlingen en duurt 50 minuten.
 • Je bent in staat om, naast je pedagogische en didactische kennis, ook je kunstenaarschap in te zetten om je lessen creatief en inspirerend te maken.
 • Je treedt op als coach met oog voor het individu binnen de groep. Je kan goed differentiëren en past de inhoud van je lessen aan op het niveau en de dynamiek van de groep.
 • Je bereidt je lessen goed voor en neemt hiervoor het Trias Leerplan Muziek als uitgangspunt. Ook maak je gebruik van de middelen die Trias je biedt – zoals Padlet – om je lessen ook buiten lestijd toegankelijk te maken voor je leerlingen.
 • Je geeft in samenwerking met collega’s invulling aan het uitwerken van het leerplan. Daarnaast ben je geïnteresseerd in de digitalisering van het werkveld, en kan je hybride leren en blended learning op een innovatieve manier in je lessen verwerken.
 • Je bent bereid actief mee te werken aan de projecten en presentaties waarmee Trias haar leerlingen een podium biedt.
 • Je neemt minimaal eens per jaar deel aan een door Trias aangeboden scholing.

Wat vragen wij

 • Een afgeronde HBO docent muziekopleiding of conservatoriumopleiding met hoofdvak piano.
 • Aantoonbare didactische en pedagogische vaardigheden; ervaring met groepslessen is een pré.
 • Woonachtig in de regio.
 •  In ieder geval inzetbaar op vrijdag en zaterdag.

Informatie
Voor meer informatie over Trias verwijzen wij je naar www.stichting-trias.nl. Hier vind je documentatie bij Expertise Cultuureducatie over de onderzoeksresultaten groepslessen.

Een aanstelling vindt plaats volgende de CAO kunsteducatie indien breed inzetbaar voor vrije tijd en onderwijs, schaal 8, of marktconform op ZZP-basis. De lessen vrije tijd op vrijdag en zaterdag zijn naar verwachting 8-10 uur.

Voor informatie kun je contact opnemen met coördinator Lisanne Visser, tel. 06-33 43 57 32. Stuur per direct een email met motivatiebrief en CV aan sollicitatie@stichting-trias.nl, o.v.v. sollicitatie pianodocent.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.