Tolhuistuin: Eventmanager

De Tolhuistuin in Amsterdam zoekt een Eventmanager voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-08-2021Wij
Zijn de Tolhuistuin, een culturele, kunstzinnige en culinaire ontmoetingsplek waar ontzettend uiteenlopende evenementen plaatsvinden. Van theatershows tot bruiloften, van grootschalige conferenties tot intieme concerten. We krijgen dagelijks aanvragen binnen voor reserveringen in het restaurant, het café of een van onze zalen en hebben dagelijks programma’s staan waarvoor er productioneel voorbereidingen moeten worden getroffen.

We werken met een groot team, tussen de 100 en 140 mensen, verdeeld over het restaurant, achter de bar, in de keuken en op kantoor. Op kantoor werken dagelijks tussen de 4 en 14 mensen.

De evenementen afdeling bestaat momenteel uit een coördinator, twee accountmanagers en een eventmanager, ben jij de vijfde?

Eventmanager

32 uur per week

Functie
De Tolhuistuin heeft als doelstelling om niet alleen zakelijke evenementen te laten plaatsvinden, maar ook concerten, theaterprogramma’s en een vol restaurant te draaien, het liefst allemaal tegelijkertijd. Jij bent een ster in puzzelen en weet de zakelijke bijeenkomsten zo goed mogelijk hier tussen te passen, jij weet de weg te vinden in deze wirwar van gebeurtenissen.

Jij bent verantwoordelijk voor het productioneel voorbereiden en uitvoeren van de zakelijke evenementen bij de Tolhuistuin. Daarbij houdt je het hele plaatje goed in de gaten en hebt tegelijkertijd oog voor detail. Jij zorgt dat de klanten het volste vertrouwen hebben in een succesvol evenement en komt die belofte ook na.

Profiel
Jij:

 • Hebt zeker 3 jaar leidinggevende werkervaring in de wereld van zakelijke evenementen
 • Bent flexibel
 • Houdt van hard werken
 • Bent niet bang om je handen vuil te maken
 • Hebt oog voor detail
 • Houdt overzicht
 • Hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Hebt zeker 5 jaar ervaring in horeca
 • Hebt een affiniteit met muziek en cultuur
 • Bent uitermate gast en klantvriendelijk
 • Denkt in oplossingen en uitdagingen, niet in problemen
 • Bent een alles-planner
 • Kan goed omgaan met kritiek

Het is een pre als je:

 • Woont in (omgeving) Amsterdam
 • Bekend bent met Smart Event Manager

Werkzaamheden
Je bereid de praktische uitvoering voor en staat op de dag zelf op de vloer om dit te realiseren en eventueel een team aan te sturen. Je bent niet vies van een pot koffie zetten of de vuile vaat opruimen. Je sjouwt stoelen als een tweede natuur en ziet geen problemen, maar uitdagingen. Je floreert in een drukke omgeving en hebt geen moeite met ergens omheen werken. Je communiceert als de beste en weet verschillende afdelingen vloeiend met elkaar te verbinden.

Salarisindicatie: € 2200,- tot € 2800,- op basis van fulltime, afhankelijk van ervaring

Lijkt het je leuk om bij ons te werken?
Stuur dan snel je sollicitatiebrief en cv naar verhuur@tht.nl.

Heb je nog vragen? Mail ons en we bellen je terug!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.