Tolhuistuin: Bureaucoördinator

Tolhuistuin in Amsterdam zoekt een Bureaucoördinator voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 09-08-2021Tolhuistuin is een cultuurpodium aan de IJ-oever van Amsterdam Noord, een plek voor muziek, beelden, verhalen en heerlijk eten. Geen enkele plek in Amsterdam kent zo’n unieke combinatie: een cultuurpodium in het hart van de stad met verschillende zalen, een grote idyllische tuin, een lange historie als stadspark en laboratorium, en meer dan 25 culturele en maatschappelijke programmapartners die op het terrein hun werkplek hebben. Het gehele Tolhuistuincomplex is zo’n 18.000 m2 groot. Samen met een inspirerend netwerk van muzikanten, theatermakers, filmmakers, ontwerpers, festivalorganisatoren, podcastmakers en sociale ondernemers zetten we de Tolhuistuin in als cultuurhuis voor de toekomst voor een breed publiek. De organisatie bestaat uit 7 medewerkers (5,5 fte) en zo’n 30 vrijwilligers (2021).

Tolhuistuin zoekt per 1 september 2021 een

Bureaucoördinator

24 uur per week

Je bent een enthousiaste en ondernemende bureaucoördinator die een klein en gedreven team naar een hoger niveau weet te tillen. Je bent verantwoordelijk voor de ticketing van alle evenementen, ondersteunt de directeur op het gebied van administratie en P&O en draagt algeheel zorg voor het reilen en zeilen van de organisatie. Je werkt nauw met de medewerkers van programma, productie, publiciteit en beheer.

Naast het vaste team, kent de organisatie zo’n 30 vrijwilligers die deel uitmaken van het Tuinteam, Klusteam, Leeshuisteam en Hostteam. Voor hen ben je vast aanspreekpunt en je werft nieuwe vrijwilligers wanneer dat nodig is. Je werkt aan projecten om de verduurzaming van het Tolhuistuinterrein vorm te geven. Je houdt ervan om met veel verschillende mensen om te gaan en deze met elkaar te verbinden. Je bent zorgvuldig, accuraat en flexibel. Natuurlijk gaat je hart sneller kloppen van kunst en cultuur. Je bent enthousiast over het maatschappelijk profiel van Tolhuistuin en wil je daar graag voor inzetten.

Werkzaamheden:

 • Ticketingwerkzaamheden
 • Vrijwilligerscoördinatie
 • Office management (onder andere agendabeheer, telefonie, post, kantoorzaken)
 • Administratieve ondersteuning directeur (P&O, verzekeringen, bestuurszaken)
 • Bijdrage aan duurzaamheidsprojecten Tolhuistuinterrein
 • Algemene werkzaamheden ter ondersteuning van de organisatie

Functie-eisen:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie
 • Sociaal vaardig, representatief en proactief
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 • Software kennis: besturingssysteem Apple en Office 365 front- en backoffice (ticketing: ervaring met Paylogic is een pre)
 • Een flexibele instelling en bereid om te werken op onregelmatige werktijden
 • Woonachtig in (de buurt van) Amsterdam

Wij bieden jou:

 • Een veelzijdige functie in een inspirerende, culturele omgeving
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een plek in een creatief team
 • Salarisinschaling op basis van de cao Podia
 • Toegang tot events

Vanzelfsprekend zoeken we in de samenstelling van het team zoveel mogelijk naar een afspiegeling van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar iemand die de diversiteit van ons team versterkt.

Contact:
Stuur je cv en motivatie naar info@tolhuistuin.nl. Reageren kan tot 9 augustus 2021. Bij vragen over de functie kan je contact opnemen met Temy Phem, temy@tolhuistuin.nl. Het eerste gesprek zal plaatsvinden op 13 augustus 2021. Het tweede gesprek zal plaatsvinden op 17 augustus 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.