Tolhuistuin: Assistent Manager Café-restaurant

De Tolhuistuin in Amsterdam zoekt een Assistent Manager Café-restaurant voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenWij
Zijn de Tolhuistuin, een culturele, kunstzinnige en culinaire ontmoetingsplek waar ontzettend uiteenlopende evenementen plaatsvinden. Van theatershows tot bruiloften, van grootschalige conferenties tot intieme concerten. We krijgen dagelijks aanvragen binnen voor reserveringen in het restaurant, het café of een van onze zalen en hebben dagelijks programma’s staan waarvoor er productioneel voorbereidingen moeten worden getroffen.

We werken met een groot team, tussen de 100 en 140 mensen, verdeeld over het restaurant, achter de bar, in de keuken en op kantoor.

Als assistent manager werk je in het Café-restaurant waar we naast lunch en diner ook veel plek hebben voor kleine feestjes en borrels. We programmeren samen met Stichting Tolhuistuin en Paradiso een heel divers aanbod in de verschillende zalen en buiten op het terras en in de tuin. Het aanbod maakt het een plek waar veel mensen zich prettig voelen en graag komen.

Assistent Manager Café-restaurant

32 uur per week

Profiel
Jij

  • Hebt Mbo-4-werk- en -denkniveau
  • Kent de bedrijfsregels en richtlijnen (waaronder HACCP)
  • Bent in het bezit van Sociale Hygiëne
  • Hebt een bezoekersgerichte houding en kan goed met collega’s opschieten
  • Vindt het leuk om in hectische situaties orde te creëren, en je houdt je hoofd koel
  • Woont in de buurt van Amsterdam

Werkzaamheden
Naast gastvrijheid is het opleiden van collega’s een hele belangrijke taak. Je werkt afwisselend op de lunch en borreltijd of je draait het diner. Je zorgt voor een fijne werksfeer, zoekt vervanging wanneer dat nodig is en helpt met/geeft input aan beoordelingen van medewerkers.

Je bent verantwoordelijk voor een aantal administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van uren opmaken en controleren van kasstaten. Je denkt aan de kosten zorg je er tegelijkertijd voor dat we een leuke werksfeer behouden.

Je beheert mede de reserveringen en zoekt naar de beste oplossing voor gezelschappen.

Het proactief aandragen van verbeteringen van de formule, de werkwijze en de uitstraling om de Tolhuistuin een mooiere plek te maken om te bezoeken en er te werken, wordt ook van je verwacht.

Salaris conform horeca CAO schaal 6.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken?
Stuur dan snel je sollicitatiebrief en cv naar werken@tht.nl.

Heb je nog vragen? Mail ons en we bellen je terug!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.