TivoliVredenburg: Marketeer Klassiek

TivoliVredenburg in Utrecht zoekt een Marketeer Klassiek voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenMUSIC SOUNDS BETTER WITH YOU

Onder het dak van het altijd bruisende TivoliVredenburg, komen alle muziekgenres bij elkaar. Dat kom je nergens anders tegen. Naast de vele concerten verzorgen we festivals, kennis- & debatprogramma, zakelijke evenementen, maar ook digitale content zoals livestreams en podcasts. Dit wordt allemaal gerealiseerd vanuit de gedachte: een leven lang muziek voor iedereen!

We willen dat ons team een afspiegeling wordt van de bevolking van Utrecht. Bij ons ben je welkom ongeacht van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. Daarom zoeken we actief naar nieuwe collega’s die bij willen dragen aan een inclusief TivoliVredenburg. Als je je hierin herkent, kom ons verrijken en reageer!

Marketeer Klassiek

32 uur per week

Wij zoeken een marketeer klassiek voor 32 uur in de week, die verantwoordelijk is voor het promoten van ons klassieke programma. Die programmering varieert van festivals als Pieces of Tomorrow, Dutch Harp Festival en het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht tot grote orkesten met Mahler 3, tot violist Ray Chen met kamermuziekrepertoire, en van de Nederlandse Bachvereniging tot ons eigen rebellenorkest Pynarello.

De baan
Als marketeer klassiek werk je nauw samen met de marketeers en programmeurs klassiek en weet de juiste doelgroepen voor de verschillende concerten en festivals te bereiken. Je ontwikkelt interessante content voor de klassieke achterban en bedenkt campagnes om de abonnementenverkoop te boosten. Je zoekt samen met de andere marketeers naar mogelijkheden om mensen te binden aan TivoliVredenburg, specifiek voor de klassieke programmering.

Je weet vanaf het moment van de aankondiging van een concert de juiste doelgroepen te bereiken. Dit doe je onder andere door middel van CRM-acties zoals het opstellen van mailings, je schrijft nieuwsberichten en bedenkt (online en offline) marketingcampagnes. Je zet je netwerk in voor eventuele samenwerkingen en benadert binnen een breed persnetwerk de juiste journalisten en media. Je signaleert kansen en vertaalt deze naar effectieve campagnes.

Het team
Ons energieke programmamarketingteam bestaat uit veertien marketeers, twee assistenten en een verspreider promotiemateriaal, en verzorgt samen de promotie van ons complete programma. Iedere marketeer binnen het team heeft een eigen expertise. Denk daarbij aan pop, klassiek, jazz, dance, world en kennis & debat. Wij geloven in het op maat bedienen van ons publiek. Bij ons vinden voornamelijk ’s avonds evenementen plaats en we vinden het leuk hierbij regelmatig aanwezig te zijn. We werken samen met andere afdelingen, vooral met teams programma, ticketing & informatie en corporate marketing. Ons hogere doel is zo veel mogelijk tickets te verkopen voor onze evenementen, muziekliefhebbers aan ons binden en hun loyaliteit verhogen.

Jij

  • Vindt het leuk om samen te werken en bent open, creatief, proactief en accuraat.
  • Hebt goede kennis van (online) marketing en de dynamiek van social media.
  • Hebt hbo-werk- en -denkniveau en aantoonbare relevante werkervaring (minstens 2 jaar).
  • Hebt een vlotte pen en goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ervaring in het promoten van klassieke muziek is een pre.

Wij
We bieden een veelzijdige functie, in een levendige werkomgeving met hechte collega’s. De functie van marketeer wordt gewaardeerd in salarisschaal 6 cao (fulltime € 2.320,95 – € 3.381,19) NPF. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals toegang tot concerten en festivals, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. TivoliVredenburg past de Code Diversiteit & Inclusie toe en streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen.

Solliciteren?
Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan via onze website door de gestelde vragen te beantwoorden en je cv te uploaden. Onze intentie is dat je kunt starten in september of oktober 2021.

Heb je vragen over de vacature mail dan naar HR@tivolivredenburg.nl onder vermelding van Vacature marketeer. Vanwege vakantietijd duurt het wellicht wat langer voordat je antwoord krijgt.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.