Tinker imagineers: Procesmanager

Tinker imagineers in Utrecht zoekt een Procesmanager voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 08-08-2021Wij zijn Tinker imagineers. We brengen ideeën tot leven door middel van tentoonstellingen, evenementen, paviljoens en multimediale theaters. We zijn sterk in conceptcreatie en regie, bestaan al sinds 1991 en onze studio vind je in Utrecht. Met een vast team van consultants, ontwerpers en content ontwikkelaars werken we dagelijks met veel plezier aan de meest uiteenlopende projecten. Daarnaast werken we samen met een brede kring freelancers.

Om ons team te versterken zoeken we per direct een ervaren

Procesmanager

32 tot 40 uur per week

Ben jij de procesmanager die we zoeken? Als procesmanager sta je aan de start van een project. We zoeken daarom iemand die een project strategisch, procesmatig/organisatorisch en financieel kan opzetten. Iemand die niet alleen meedenkt hoe een pitch te winnen en te verkopen maar ook hoe een project gerealiseerd kan worden. Iemand die de beren en kansen bij voorbaat ziet, ze weet om te buigen naar een duurzaam en concreet plan van aanpak en dit tot uitvoering weet te brengen. Ervaring in tentoonstellingsontwerp is voor het uitoefenen van de functie essentieel.

We zoeken iemand met

  • Ruime ervaring (meer dan vijf jaar) heeft in het (proces)management van ruimtelijke en multidisciplinaire producties / tentoonstellingsdesign.
  • Comfortabel is met grote, internationale projecten en het opzetten en beheersen van (strategisch) procesmanagement, planning, deliverables, budget en team.
  • Zowel Nederlands als Engels vloeiend spreekt en schrijft.
  • Minstens vier dagen wil werken en zin heeft om af en toe in het buitenland te werken.

Wat kun je van ons verwachten?
Naast een marktconform salaris, werken we met een grote mate van vrijheid die past bij de verantwoordelijkheid voor je werk. Je komt te werken in een informele omgeving met gezellige collega’s. Op dit moment nog veel vanuit huis, maar zodra dat weer mag ligt er een creatieve en fijne werkplek te wachten op je. Met voldoende ruimte om geconcentreerd te werken of juist samen met de andere Tinkers te brainstormen. En in het kader van ‘never waste a good crisis’, omarmen we het nieuwe werken ook. Dat betekent dat we blijvend de mogelijkheid bieden om deels vanuit huis te werken, omdat dat simpelweg gewoon prettig is zo nu en dan.

Daarnaast hebben we een uitgebreide (vegetarische) lunch, regelmatig feestjes, borrels en (online) inspiratiesessies! Verder hebben we sinds kort een heuse Tinkerboot die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld met je collega’s de Utrechtse grachten te verkennen.

Enthousiast geworden?
Dan maken we graag kennis met je! Via onderstaande ‘solliciteer’ button kun je je gegevens met ons delen en stellen we je een aantal vragen. Bij geschiktheid nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Deadline voor inzenden is zondag 8 augustus 2021.

Uiterlijk dinsdag 10 augustus 2021 hoor je of we je uitnodigen om kennis te komen maken in onze studio. Deze eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 12 augustus 2021.

Nog vragen?
Stuur dan een mail naar ingrid@tinker.nl. We staan je graag persoonlijk te woord, maar in verband met de vakantieperiode handiger om bij vragen in eerste instantie een mail te sturen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.