Theater de Veste: Kassamedewerker

Theater de Veste in Delft zoekt een Kassamedewerker voor 11 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 20-08-2021We zijn op zoek naar een enthousiaste collega, met een hart voor theater, die uitblinkt in multitasking en een servicegerichte instelling heeft.

Een levendige organisatie,
met een compact team.
In ons theater presenteren we jaarlijks ruim 200 evenementen, we zoeken de verdieping met een uitgebreide contextprogrammering en passen nieuwe theaterconcepten toe. In Theater de Veste werken ongeveer vijftig werknemers, waarvan 20 vaste medewerkers.

We houden van aanpakken en willen zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren voor ons aanbod. Jij ook? Ben je accuraat, klantgericht, proactief en stressbestendig? Is het daarnaast jouw ding om nieuwe marketing technieken & systemen toe te passen en heb je hierin ervaring? Dan is deze functie je op het lijf geschreven:

Kassamedewerker

11 uur per week

Functieomschrijving:
Voor deze functie zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega die overdag, ’s avonds en in het weekend kassadiensten kan draaien. Je bent mede verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening en informatieverstrekking. Je voert zelfstandig ticketverkoop, voorraadbeheer, reserveringen en betalingen uit. Je draagt zorg voor kasopmaak en – afdracht, begeleiding oproep- c.q. hulpkrachten, en accurate administratie. Je voert ondersteunende werkzaamheden uit voor het hoofd van de kassa.

Functie-eisen:
MBO/HBO denk- en werkniveau, met relevante werkervaring in ticketing en service verlenende functie. Je bent net zo makkelijk met online apps, als dat hoofdrekenen je makkelijk af gaat. Je kan goed overweg met het werken in Windows alsook Microsoft Office, en maakt online tools en nieuwe software snel eigen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt oog voor de wensen van bezoekers. Aantoonbare affiniteit met kunst en cultuur is een pre.

Ons aanbod:
Het betreft een baan van 11 uur per week en is ingeschaald op schaal 4 van de CAO Nederlandse Podia. Het aantal te werken uren per periode kan variëren afhankelijk van de drukte in de programmering.

Heb je interesse?
Theater de Veste wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Wij streven er naar een afspiegeling te zijn van de diverse bevolkingssamenstelling van onze stad. De voorkeur gaat ook uit naar een nieuwe collega die woonachtig is in Delft of de omgeving van Delft.

Je sollicitatiebrief met cv kan je uiterlijk tot 20 augustus mailen naar: vacature@theaterdeveste.nl. We willen de functie in september 2021 vervuld hebben.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.