Stut Theater: Productieleider

Stut Theater in Utrecht zoekt een Productieleider voor 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 22-08-2021Stut Theater is al 44 jaar het community theatergezelschap in Utrecht dat kunst en welzijn combineert tot haar eigen artistieke signatuur. Stut maakt spraakmakende en taboedoorbrekende theatervoorstellingen over maatschappelijke onderwerpen, gebaseerd op de persoonlijke verhalen en ervaringen van onze spelers. Stut werkt met en voor mensen die niet als vanzelfsprekend met theater in aanraking komen. Dit zijn mensen veelal zonder podiumervaring, die sociaal, economisch of maatschappelijk onder druk staan en een verhaal hebben dat gedeeld moet worden. Stut kweekt begrip tussen mensen door ongehoorde stemmen een podium te geven en maatschappelijke vraagstukken inzichtelijk en bespreekbaar te maken.

Stut Theater zoekt per 1 oktober 2021 een

Productieleider

28 uur per week

Functieprofiel
We zoeken iemand met organisatietalent die een gedegen planning maakt én ook de handen uit de mouwen steekt. Je weet van aanpakken en je weet ook te delegeren. Jij zorgt dat al onze activiteiten van idee tot tournee gesmeerd lopen!

Je bent/hebt

 • Ondernemend & proactief
 • Betrouwbaar en accuraat
 • Sterke sociale vaardigheden
 • Flexibele houding en creatief oplossend vermogen
 • Feeling met het werkveld op het snijvlak van kunst en welzijn
 • Geëngageerd, maatschappelijk betrokken, bevlogen
 • 2-4 jaar werkervaring
 • Bereid om buiten kantooruren en in het weekend te werken
 • In bezit van rijbewijs en in bezit van BHV (of bereid dit te halen)

Kernactiviteiten (taken)

 • Produceert voorstellingen en andere activiteiten
 • Vertaalt artistieke wensen en eisen naar een realistische productie(planning)
 • Bewaakt projectbegrotingen
 • Houdt het totaaloverzicht aan activiteiten: brengt alle betrokkenen en werkzaamheden bij elkaar
 • Coördineert de vrijwilligers
 • Pandbeheer
 • Aanspreekpunt en bijhouden gebruik ruimtes
 • Gastheer m/v voor medewerkers en deelnemers projecten

Pre

 • Woonachtig in Utrecht

Waar kom je werken
Stut Theater bestaat uit een klein team waarin je als productieleider direct valt onder aansturing van de artistiek en zakelijk leider. Omdat ons kernteam klein is kan het gebeuren dat je gevraagd zal worden om werkzaamheden te verrichten die niet per se 100% aansluiten bij het functieprofiel. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn, afhankelijk van kennisniveau en ervaring, conform de cao Theater en Dans, schaal 7.

Wij bieden
Een functie in een dynamische werkomgeving met een bevlogen, collegiaal team. Het betreft in eerste instantie een functie voor bepaalde tijd van een jaar met bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Stut theater onderschrijft de Code Cultural Governance.

Interesse?
Sollicitaties bestaande uit een motivatiebrief inclusief cv kunt u tot en met 22 augustus 2021 sturen naar vacature@stut.nl onder vermelding van ‘sollicitatie Productieleider. Eerste ronde gesprekken staan gepland in week 35 (startend op 30 augustus 2021).

Kandidaten met een niet-westerse achtergrond worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de diversiteit in het team versterkt.

Voor nadere informatie over de functie kunt u zich wenden tot artistiek leider Lilian Vis Dieperink (lilian@stut.nl / 030 231 18 01 / 06 20 31 90 93).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.