SKVR: Muziekdocenten

SKVR in Rotterdam zoekt Muziekdocenten voor 8 tot 12 lesuur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: geenSKVR zoekt regelmatig nieuwe collega’s. Wij zijn een veelzijdige en enthousiaste organisatie met zo’n 150 vaste medewerkers, 450 zelfstandige kunstprofessionals en 45 vrijwilligers die dagelijks zorgen voor een gevarieerd en inspirerend aanbod in de kunstdisciplines muziek, dans, theater, fotografie & media, schrijven, beeldende kunst en mode & design.

SKVR vind je op scholen, in wijken, op onze locaties in heel Rotterdam. We maken ons hard voor actieve kunsten voor iedereen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat creativiteit onmisbaar is voor onze vorming. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderd, voor fun of doelgericht, samen of alleen… we geven je tools om verbeeldingskracht en talent te ontwikkelen. Om zoveel mogelijk Rotterdammers deze kans te geven doen we dat ook met scholen, instellingen, kunstdocenten en stichtingen.

Voor schooljaar 2021/2022 zoeken wij

Muziekdocenten

8 tot 12 lesuur per week

 • Ben je een kunstprofessional die vakinhoudelijk en pedagogisch-didactisch een goede muziekles kan neerzetten en daarbij plezier kan maken met de kinderen?
 • Heb je ervaring met lesgeven aan groepen in het onderwijs?
 • Wil jij je graag wekelijks inzetten met actieve cultuurbeoefening voor Rotterdamse kinderen het primair en speciaal (voorgezet) onderwijs?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Over functie
Als docent geef je wekelijks een muziekles op een (of meerdere) scholen in Rotterdam voor de programma’s:

 • KunstID: wekelijkse kunstlessen voor groepen 1 tot en met 8
 • Ieder Kind een Instrument (IKEI): leerlijn muziek van groep 1 tot 8 met instrumentale lessen in groep 5 en 6

Wat bieden we je?
Een uitdagende en veelzijdige werkomgeving, binnen de grootste instelling voor cultuureducatie van Nederland waar altijd ruimte is voor de ontwikkeling van jouw nieuwe projecten.

 • Inspiratie en inhoudelijke ondersteuning door middel van docentdagen, contact met collega’s, lesbezoeken en trainingen, afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt.
 • Contractvorm en uren in overleg:
  • Opdrachtbasis: Een vergoeding, afhankelijk van jouw ervaring, tussen de €45,05 – €56,34 per lesuur en €30,03 – €37,56 per uur voor de overige werkzaamheden.
  • Voor breed inzetbare muziekdocenten: een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met een salaris van minimaal € 2.566,- en maximaal €4.024,- bruto per maand (schaal 8 cao Kunsteducatie) bij een 36-urige werkweek.

Heb je interesse?
Bel of stuur ons een whatsapp bericht via 06-44459885 of mail via sollicitaties@skvr.nl. Wij nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.