SKAR: Programmaleider Ontwikkeling

SKAR in Rotterdam zoekt een Programmaleider Ontwikkeling voor circa 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 22-08-2021SKAR ontwikkelt en verhuurt werkplekken voor kunstenaars en creatieven in Rotterdam. Wat ze ook doen en welke achtergrond ze ook hebben, wij helpen de schilders, filmers, muzikanten, dansers, beeldhouwers, theatermakers, modeontwerpers en veel meer aan ruimtes waarin ze kunnen pieken. Op dit moment heeft SKAR 42 atelierpanden in Rotterdam, waaronder de Wasserij, STROMING en Makerdam.

Help jij mee toffe werkplekken voor kunstenaars en creatieven te ontwikkelen? Om die plekken duurzaam en betaalbaar te maken? En wil je daarmee de stad ook beter maken? SKAR zoekt per 1 oktober 2021 een programmaleider Ontwikkelen die ons team kan versterken.

Programmaleider Ontwikkeling

circa 32 uur per week

Profiel
SKAR zoekt per oktober 2021 een medewerker om nieuwe ontwikkelingen op te starten en tot een tot goed einde te brengen. Dat kunnen ontwikkelingen in en met gebouwen voor kunstenaars zijn, maar ook ontwikkelingen in de organisatie. We zoeken iemand met liefde voor de stad en hart voor de kunstenaars. Iemand die goed kan luisteren, verbinden en vooral doorpakken. Iemand die het onderste uit de kan haalt om de werkplekken goed én betaalbaar te maken. Het helpt als je kaas gegeten hebt van vastgoed en exploitaties, als je kan laten zien hoe je anderen binnen en buiten SKAR meeneemt in je projecten en als je inzicht kan geven in wat de stad en de kunstenaars ook straks nodig hebben. Het werkt in je voordeel als je kan laten zien dat je een relatief kleine organisatie hebt helpen groeien en wendbaar te blijven. En als je werkt en denkt op HBO-WO niveau.

Wat bieden wij?
SKAR volgt in haar arbeidsvoorwaarden grotendeels de CAO ambtenaren. Ze volgt de Code Cultural Governance en de Code Diversiteit en Inclusie. Deze functie is gewaardeerd in schaal 11.

Ben je geïnteresseerd?

  • Stuur vóór 22 augustus 2021 een geanonimiseerde CV naar tess@skar-ateliers.nl, dus zonder naam, geboortedatum en plaats en eventuele foto. Deze informatie ontvangen we graag apart in de mail; we willen ons vooral laten leiden door wat je kan, niet door je naam of achtergrond.
  • Een motivatiebrief is niet nodig. Wel kunnen we je vragen een casusopdracht voor te bereiden. Hierover ontvang je dan meer informatie.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.