Ron Mandos Young Blood Foundation: Research and Development Stagiair

De Ron Mandos Young Blood Foundation in Amsterdam / Rotterdam zoekt een Research and Development Stagiair voor 24 tot 36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats, Werkervaringsplaats | Sluitingsdatum: 13-09-2021Heb jij een voorliefde voor beeldende kunst en wil jij je inzetten voor de ontwikkeling van jong artistiek talent? Dan is een stage bij de Ron Mandos Young Blood Foundation iets voor jou.

De Ron Mandos Young Blood Foundation zet zich in voor de ontwikkeling van jong artistiek talent, mede door het organiseren van de jaarlijkse Best of Graduates-tentoonstelling en het uitreiken van de Young Blood Award. Hiermee belichten wij de beste afstudeerders van dat jaar en presenteren wij hen aan een groot internationaal publiek. De stichting is sinds dit jaar onafhankelijk geworden van Galerie Ron Mandos om zich nog beter in te kunnen zetten voor deze jonge kunstenaars. Wij zijn daarom op zoek naar een stagiaire die ons groeiende team kan versterken.

Research and Development Stagiair

24 tot 36 uur per week

Als stagiaire bij de Ron Mandos Young Blood Foundation sta jij midden in de kunstwereld waarbij jij een belangrijke positie inneemt binnen de stichting. Als stagiair krijg je veel verantwoordelijkheden waar je in begeleid en ondersteund zal worden door jouw collega’s. Wij geven je daarnaast de ruimte om zelf invulling te geven aan jouw persoonlijke leerdoelen. Je wordt aangezet om mee te denken over de groei van het platform waarbij je zal meewerken met verschillende projecten en daarmee ook diverse taken op zal pakken. Denk hierbij aan het onderhouden van contacten, het opzetten van belangrijke documenten en het benaderen van nieuwe partners. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die voldoet aan de volgende eisen:

 • WO- of HBO-opleidingsniveau met één van de volgende opleidingen:
  • Bedrijfskunde;
  • Communicatie opleidingen;
  • Kunst en Economie opleidingen;
  • Algemene Cultuurwetenschappen.
 • Zeer gemotiveerd en representatief.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Goede organisatorische- en communicatieve vaardigheden.
 • Periode van minimaal vijf maanden.
 • Affiniteit met de culturele sector en de beeldende kunst (pre).
 • Kennis van Microsoft 365 (Word, PowerPoint, Excel, SharePoint et cetera) (pre).
 • Kennis van Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro en After Effects (pre).
 • Enige ervaring in de commerciële sector (pre).

Werkzaamheden

 • Het bijhouden van de social media kanalen.
 • Ondersteunen van het community netwerk.
 • Opzetten en versturen van nieuwsbrieven.
 • Opzetten van beleidsplannen en subsidieaanvragen.
 • Contact behouden van sponsoren en vrienden van de stichting.
 • Meedenken met de ontwikkeling van de stichting.

Interesse?
Stuur dan jouw motivatiebrief + CV naar ons via: info@youngbloodfoundation.org.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie over de Ron Mandos Young Blood Foundation verwijzen wij je graag naar onze website.