Rijksmuseum: Medewerker Service en Veiligheid

Het Rijksmuseum in Amsterdam zoekt Medewerkers Service en Veiligheid voor 16, 24, 28 of 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenHet Rijksmuseum is het museum van Nederland. De collectie telt ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Miljoenen mensen uit heel de wereld bezoeken jaarlijks het museum met hoogtepunten uit de collectie zoals de Nachtwacht van Rembrandt en het Melkmeisje van Vermeer. Verder organiseert het Rijksmuseum vele tentoonstellingen, evenementen, lezingen, cursussen en workshops voor jong en oud.

De afdeling Veiligheidszaken van het Rijksmuseum is op zoek naar

Medewerkers Service en Veiligheid (M/V/X)

16, 24 of 32 uur per week

Weet jij hoe je bezoekers op een servicegerichte manier ontvangt en aanspreekt? Handel jij adequaat tijdens onverwachte gebeurtenissen of hectische situaties? Lukt het jou om je als gastvrouw of gastheer te presenteren zonder de veiligheid uit het oog te verliezen? Dan ben jij onze nieuwe collega voor de afdeling Veiligheidszaken van het Rijksmuseum!

Voor het jaar 2021 zijn wij op zoek naar meerdere medewerkers S&V welke op verschillende momenten/maanden instromen.

Wat ga je doen?

  • Proactief en gastvrij te woord staan van bezoekers.
  • Je zorgt ervoor dat bezoekers een unieke beleving hebben, ook als je hen moet aanspreken op gedrag.
  • Je voert de kaartcontrole uit.
  • Het optreden volgens noodplan bij brand en overige calamiteiten.

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal mbo-werk- en -denkniveau.
  • Je woont in de omgeving groot Amsterdam.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, een tweede vreemde taal is een pre.
  • Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je bent representatief en hebt een goede fysieke gesteldheid.
  • Je bent flexibel in je beschikbaarheid.

Het Rijksmuseum is van en voor iedereen. Daarom stellen wij ons tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen. Wij nodigen alle kandidaten van harte uit te reageren.

Diensten
Wij werken met zelfroosteren, waardoor je je werk zo goed mogelijk op je privéleven kunt afstemmen. De diensten variëren van een vroege dienst (start 06.30 uur) tot een avonddienst (kan eindigen na 00.00 uur). Je dient te allen tijde met openbaar of eigen vervoer naar het museum te kunnen komen.

Wij bieden
Een jaarcontract voor 16, 24, 28 of 32 uur per week. De Museum cao is van toepassing. Inschaling is op basis van leeftijd en ervaring en varieert van € 13,60 tot € 16,29 bruto per uur, exclusief 8 % vakantietoeslag, 3,4% eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslag (geen weekendtoeslag).

Voor medewerkers woonachtig buiten Amsterdam geldt een reiskostenvergoeding van 60% van het openbaar vervoer.

Solliciteren
Solliciteren kan via het sollicitatieformulier! Bij je sollicitatie stuur je minimaal je cv in pdf. We ontvangen ook graag een motivatie, dat kan in pdf maar je mag ook je motivatie als filmpje uploaden. Er wordt snel contact met je opgenomen!

Een screening door Justitie maakt onderdeel uit van de procedure. Ook kunnen referenties worden opgevraagd.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Lieke Boers, Personeelsadviseur, op telefoonnummer 020-6747000 of e-mailadres werken@rijksmuseum.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.