Podium Zuidhaege: Manager Hospitality

Podium Zuidhaege in Assen zoekt een Manager Hospitality voor 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 15-08-2021Podium Zuidhaege is een kunsten- en cultuurcentrum in hartje Assen op 10 minuten lopen van het station. Ook wij bereiden ons voor op een nieuw seizoen waarin we publiek ontvangen in onze theaterzaal De Schalm en onze concertzaal de HPK–zaal. Docenten, leerlingen en cursisten komen bij ons voor lessen en workshops muziek, theater, dans of beeldende kunst. Tot slot repeteren bigbands / orkesten / koren bij ons en geven zij concerten. Wij hebben ruim 120 evenementen en activiteiten per jaar en ruim 70.000 mensen bezoeken jaarlijks Podium Zuidhaege.

Wij zoeken met ingang van 1 oktober 2021 een

Manager Hospitality

28 uur per week

Voor de ontvangst van ons publiek, onze huurders, gebruikers en cursisten /  leerlingen is van belang dat zij zich bij ons thuis voelen. Vind jij het een uitdaging om mede vorm te geven aan de ontwikkeling van Podium Zuidhaege tot culturele hotspot van Assen? In dat geval is deze functie misschien iets voor jou.

Wat ga je doen?

  • Je instrueert het team van medewerkers horeca & receptie, inhuurkrachten en vrijwilligers over de werkzaamheden tijdens een voorstelling of evenement.
  • Met creativiteit en oog voor kwaliteit zorg je voor een efficiënte uitvoering van de diversiteit aan werkzaamheden van de afdeling horeca & receptie.
  • Je denkt mee over en zorgt voor de juiste aansluiting tussen de ambities van de organisatie en de bijbehorende kwaliteit van het team. Hiertoe doe je voorstellen, werkt deze uit en implementeert ze.
  • Je voert regelmatig regiediensten uit en waar nodig spring je bij alle voorkomende werkzaamheden bij.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau. Je bent ondernemend, ziet kansen en gaat uitdagingen aan. Je bent nieuwsgierig en niet bang vernieuwingen door te voeren. De verscheidenheid aan werkzaamheden vraagt om een zorgvuldige, resultaatgerichte, enthousiaste en flexibele persoonlijkheid met sterke organisatorische kwaliteiten, oog voor detail en een proactieve houding. Je hebt een gedegen kennis van een diverse publieksbenadering. Je vindt het leuk om al onze bezoekers goed en met plezier te ontvangen. Je hebt een coachende leiderschapsstijl en bent gewend op verschillende niveaus aan te sturen. Je hebt een grote affiniteit met (podium)kunsten en houdt van de dynamiek binnen een theater, kunst- en cultuurcentrum. Ervaring in een soortgelijke functie is een vereiste. Tot slot is het een pre als je in Assen of omgeving woont, of hier naartoe wilt verhuizen.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie bij een ambitieuze, kleine organisatie waarbij gastvrijheid speerpunt is.
  • De werkomgeving biedt variatie en uitdaging en geeft ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.
  • Een contract voor bepaalde tijd van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • De functie valt in schaal 4 CAO Nederlandse Podia minimaal bruto maandsalaris € 1.922,91 en maximaal € 2.645,19 op basis van een fulltimebaan van 36 per week.
  • Podium Zuidhaege is er voor iedereen. Wij vinden diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk. Wij nodigen sollicitanten van harte uit te reageren.

Vacature en informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met André Arends (Algemeen Manager) telefoonnummer 06-508 96 071 of mailen naar andrearends@podiumzuidhaege.nl.

Je motivatiebrief en cv ontvangen wij graag uiterlijk 15 augustus 2012 via: andrearends@podiumzuidhaege.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 23 augustus 2021.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.