Podium Mozaïek: Medewerker Publiciteit, Marketing & Publiekswerking

Podium Mozaïek in Amsterdam zoekt een Medewerker Publiciteit, Marketing & Publiekswerking voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geenPodium Mozaïek is een grootstedelijk podium dat stad en land bespeelt met verhalen van nu. Een vertrouwd theater dat er elke avond anders uitziet. De uitvalbasis van jonge theatermakers, fotografen, regisseurs, dansers, muzikanten en andere duizendpoten die het gewend zijn om tussen twee, drie, vier codes tegelijk te switchen en iets te vertellen hebben. Een hoefijzervormige zaal waar je kapot gaat van het lachen, van ontroering geen woord kan uitbrengen of militant optimistisch het onrecht van de wereld in de ogen kijkt. Podium Mozaïek is het allemaal.

Word jij blij van het creëren van mooie content? Heb je affiniteit met social media én houd je van theater, film, muziek en comedy? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons komt versterken (1 september 2021 t/m 31 januari 2022) in verband met een tijdelijke vervanging van een zwangerschapsverlof.

Medewerker Publiciteit, Marketing & Publiekswerking

32 uur per week (1 september 2021 t/m 31 januari 2022) 

De Functie
Als medewerker Publiciteit, Marketing & Publiekswerking voer je zelfstandig het beleid uit ten aanzien van een aantal programmalijnen, campagnes en festivals. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van promotieplannen en het schrijven, redigeren, plannen, produceren en verspreiden (online en offline) van de bijbehorende publiciteitsuitingen voor deze programmalijnen, festivals en campagnes. Je onderhoudt contact met publieksgroepen, organisaties, sleutelpersonen, influencers en pers (klassieke en moderne media, online en offline) en ondersteunt bij de promotieactiviteiten voor het café.

In de periode september t/m januari werk je onder andere mee aan de promotie van programma’s in het nieuwe theaterseizoen 2021/2022, met theater- en comedy voorstellingen, concerten én festivals, waaronder The Amsterdam Storytelling Festival, IDFA en het Nieuwe Makers Festival RRReuring. Voor de highlights uit het seizoen produceer en publiceer je eigen (video)content en maak je videoregistraties.

Profiel
Wij zoeken een enthousiaste, doortastende netwerker met liefde voor de interculturele en interdisciplinaire podiumkunsten. Proactief, flexibel en communicatief ijzersterk. Social media en video maken strategisch deel uit van je mediamix, maar ook offline weet je welke middelen je wanneer in moet zetten. Je bent een ster in het eigenhandig creëren van content.

Je werkt gestructureerd en planmatig, kan goed omgaan met deadlines, weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden, monitort de output en kan op tijd bijsturen. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit, maar je bent ook een teamplayer die ideeën en ervaring deelt met collega’s en flexibel kan bijspringen als de situatie daarom vraagt. Je hebt oog voor de technische ontwikkelingen binnen het vakgebied, maar ook voor culturele en maatschappelijke ontwikkelingen en ziet kansen voor publieksbereik die deze ontwikkelingen met zich meebrengen. Je vindt het leuk om stagiaires en vrijwilligers aan te sturen.

In aanvulling daarop gelden de volgende profielkenmerken:

  • Relevante HBO opleiding of vergelijkbaar opgebouwde ervaring
  • Goede beheersing van Adobe InDesign, Photoshop en Première
  • Ervaring met foto- en video apparatuur
  • Ervaren in het beheren van social media kanalen en opzetten van campagnes
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Beschikking over adequate netwerken binnen de specifieke groepen waarop Podium Mozaïek zich richt, of in staat deze in rap tempo op te bouwen
  • Woonachtig in Amsterdam is een pre

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO Nederlandse Podia, schaal 6. Het gaat om een tijdelijke aanstelling van 32 uur per week per 1 september tot en met 31 januari 2022.

Reacties:
Stuur je C.V., motivatie en eventueel een portfolio naar: miriam.mustamu@podiummozaiek.nl, o.v.v. ‘Vacature Medewerker Publiciteit, Marketing & Publiekswerking (tijdelijk)’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.