Pathé Theaters: Manager Service

Pathé Theaters in Utrecht zoekt een Manager Service voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geen‘De wonderlijke wereld van films delen met zoveel mogelijk mensen’: zo omschreven de vier gebroeders Pathé in 1896 hun ambitie bij de start van hun gezamenlijke bedrijf. In die beginjaren van de cinematografie pionierden de broers zowel met het produceren van films als het ontwikkelen van apparatuur ervoor. En met succes: binnen enkele jaren was Pathé uitgegroeid tot de grootste producent van filmapparatuur én films ter wereld.

Trotse marktleider in Nederland
Onze 30 bioscopen, met in totaal 247 schermen, zijn verdeeld over heel Nederland; van Groningen tot Maastricht en van Scheveningen tot Arnhem. In 2019, mochten we ruim 15 miljoen bezoekers verwelkomen in onze bioscopen. Dat maakt ons niet alleen marktleider, maar ook ontzettend trots. Op 13 november 2019 heeft Pathé Euroscoop overgenomen in Nederland en België. De drie Euroscoop-bioscopen in Amsterdam-Noord, Tilburg en Schiedam – die door Pathé op 13 november 2019 werden overgenomen – zullen binnen een periode van twee jaar worden gerebrand naar Pathé. De nog te bouwen bioscoop in Den Haag Ypenburg zal onder de Pathé-vlag open gaan, dan komen er nog eens 10 zalen bij.

Pathé blijft vernieuwen
En nog steeds, volledig in de geest van de broers, zetten onze 1.800 medewerkers zich dagelijks in om met elkaar iedere bioscoopervaring te verbeteren. Vooroplopen zit immers in ons DNA. Stond Pathé ooit aan de wieg van de film mét geluid en later ook kleur, recent introduceerden wij innovaties zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, ScreenX, de Pathé Relax Seats en vernieuwden wij het meest iconische theater van Nederland: Pathé Tuschinski.

Manager Service

32 uur per week

Over de functie 
Jouw doel is dat onze medewerkers zich goed voelen, zodat zijn hun werk met passie en enthousiasme kunnen uitvoeren. Blije medewerkers zorgen voor blije bezoekers. Op die manier werken we samen aan het gezamenlijke doel: dé ultieme filmbeleving creëren voor onze bezoekers. Als jij dezelfde ambitie hebt als wij, dan hebben wij jou nodig in ons team.

Over jouw rol
Door jouw liefde voor gastvrijheid ben jij hét voorbeeld voor jouw medewerkers en inspireer jij ze om creatief te zijn in het verrassen van de bezoekers. Je stuurt het team aan en maakt hen bewust om aansluiting te zoeken bij de verschillende typen bezoekers, waardoor zij bijzondere belevenissen kunnen creëren voor iedereen.

Je bent veel te vinden op de vloer en zorgt voor een soepel verloop van de ticketverkoop, de verkoop van de hapjes en drankjes, de schoonmaak, de voorstellingen en de veiligheid. Jij weet wat zich in de bioscoop afspeelt. Jij leidt grote bezoekersstromen en weet hoe je moet omgaan met klachten of storingen.

Je bent onderdeel van het managementteam en rapporteert aan de Manager Theatre. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en coacht en begeleidt jouw medewerkers, zodat zij hun functie zo goed mogelijk kunnen invullen. Daarnaast denk je actief mee in het verbeteren van de bezoekersbeleving, neemt deel aan projecten binnen jouw eigen theater en durft hierin lef te tonen.

Wat vragen wij
De gastvrijheid die de bezoeker ervaart is vaak het resultaat van de fijne en positieve sfeer op de werkvloer. Jij waarborgt deze sfeer, motiveert en coacht jouw team en maakt gastvrijheid top of mind bij het gehele team van Managers en Service Employees.

Verder:

  • Heb jij mbo- of hbo-werk- en -denkniveau
  • Heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Heb je affiniteit met en ervaring in de hospitalitybranche
  • Ben je naast overdag, ook beschikbaar in de avonden en weekenden

Je werkt in beide Theatres in Utrecht, Leidsche Rijn en Rembrandt. Beide locaties dienen goed bereikbaar voor je te zijn.

Wat bieden wij
Je krijgt van ons een mooi salaris en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste films. Je gaat samenwerken in een gezellig team, in een organisatie die ook nog eens marktleider is in de bioscoopbranche. Regelmatig organiseren wij trainingen op het gebied van gastvrijheid, coachend leidinggeven en bedrijfshulpverlening. Hiermee zorgen wij voor een fijne omgeving voor onze bezoekers maar zeker ook voor onze collega’s! Daarnaast kun je gratis naar de film en krijg je ook nog eens korting op hapjes en drankjes. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, ongeacht hoe lang je bij ons werkt.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.