OPERA2DAY: Inspiciënt Theatertournee

OPERA2DAY in Den Haag zoekt een Inspiciënt Theatertournee voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 09-08-2021OPERA2DAY maakt vanuit Den Haag opera- en muziektheatervoorstellingen waarin artistieke innovatie, zeggingskracht en het bereiken van een breed publiek hand in hand gaan. ‘We reinvent opera to inspire and move people today’ is daarbij ons motto. We spelen landelijk in de theaters, op locatie, creëren nieuwe presentatievormen, en werken daarbij samen met een brede groep partners. De producties worden warm onthaald door pers en bezoekers, waarvan er in 2019 ruim 65.000 bij onze voorstellingen werden ontvangen. Outreach, participatie en educatie zijn belangrijke onderdelen van de projecten. OPERA2DAY is een stichting die meerjarig wordt ondersteund door het Fonds Podiumkunsten en Gemeente Den Haag.

OPERA2DAY zoekt een freelance

Inspiciënt Theatertournee

32-40 uur per week

Vacature freelance inspiciënt theatertournee
Organisatie: OPERA2DAY
Functie: inspiciënt theatertournee
Plaats: Den Haag / hele land
Sluitingsdatum: 9 augustus 2021

OPERA2DAY zoekt voor haar nieuwe operaproductie Bach – De Apocalyps een inspiciënt voor tijdens onze tournee. Als inspiciënt ben je betrokken vanaf de montage in januari tot en met het einde van de tour in maart.

Werkzaamheden
Onze ideale inspiciënt zoekt de samenwerking, is flexibel en heeft enige ervaring als reizend technicus. Voor de reizende productie van OPERA2DAY ben je verantwoordelijk voor de opbouw en verloop van de producties. Je bent in staat om de voorstelling na montage te reproduceren in de verschillende theaters. Je bent allround inzetbaar op verschillende disciplines en voelt een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de gehele productie. Je werkt in een fijn en collegiaal team van andere freelancers. Tijdens de voorstellingen voer je ook changementen uit op het toneel.

Profiel

  • Mbo+-werk- en -denkniveau;
  • Enige ervaring als reistechnicus en/of theatertechnicus;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Proactieve werkhouding;
  • Werken op onregelmatige tijden, ook ’s avonds en in de weekeinden;
  • Improvisatievermogen, flexibiliteit, creativiteit en collegialiteit;
  • Muzikaliteit;
  • Bij voorkeur woonachtig Den Haag/centraal in het land;
  • In het bezit van rijbewijs B; bezit van rijbewijs C1 is een pre.

Enthousiast geworden?
Stuur voor 9 augustus je sollicitatiebrief met cv onder vermelding van ‘vacature inspiciënt tour’ aan Ronald Tebra (technisch producent) e-mail: techniek@opera2day.nl. Voor meer informatie over OPERA2DAY kun je onze website bezoeken: www.opera2day.nl. Als je meer informatie wilt over de functie is het mogelijk om tot 12 juli telefonisch contact op te nemen met Ronald Tebra (06-547 279 49). Na 12 juli is het alleen mogelijk om te mailen, een antwoord zal dan volgen in augustus. OPERA2DAY is gevestigd in Den Haag, Hoge Zand 42 (C.C. Concordia).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.