Nieuw Utrechts Toneel: Vrijwilligers Theaterproductie

Het Nieuw Utrechts Toneel in Leidsche Rijn zoekt Vrijwilligers Theaterproductie voor 6 uur per dienst | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geenHou jij van theater, van de buitenlucht en het festivalgevoel? Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) zoekt vrijwilligers voor de zomervoorstelling ‘Nooit meer werken’. Daarvoor zoeken wij harde werkers, om samen iets mooi mee neer te zetten. Het NUT is het stadsgezelschap van Leidsche Rijn. Vanaf 2013 maken we elke zomer een voorstelling op een bijzondere locatie in deze nieuwe wijk. Je kent ons misschien nog van De denderende tijd, Geluk, Terug, Grens of Graven. ‘Nooit meer werken’ is een theatervoorstelling inclusief driegangendiner. In de openlucht, op het Berlijnplein in Utrecht Leidsche Rijn. De voorstelling speelt van woensdag tot en met zondag, van 21 juli tot en met 8 augustus en van 31 augustus tot en met 12 september 2021. We spelen 25 avonden voor maximaal 100 bezoekers per avond.

Wij zoeken vrijwilligers die ons tussen 17 juli tot en met 8 augustus en 30 augustus tot en met 13 september 2021 kunnen helpen bij deze bijzonder locatievoorstelling in Leidsche Rijn!

Vrijwilligers Theaterproductie

6 uur per dienst

Wat we gaan doen
Nooit meer werken is een theatervoorstelling inclusief driegangendiner. In de openlucht, op het Berlijnplein in Utrecht Leidsche Rijn. De voorstelling speelt van woensdag tot en met zondag, van 21 juli tot en met 8 augustus en van 31 augustus tot en met 12 september 2021. We spelen 25 avonden voor maxinaal 100 bezoekers per avond.

Wat we zoeken
Vrijwilligers (vanaf 16 jaar) die wel willen werken! Je krijgt taken zoals publieksbegeleiding, helpen met de bediening, bardiensten (vanaf 18 jaar) en (technische) opbouw. Dit alles onder begeleiding van een ervaren productieleider en technisch producent in een gezellig en gedreven team. Uiteraard zullen alle activiteiten volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd worden.

Wat we bieden

  • Een vergoeding van € 20,- per dienst.
  • Korting op twee kaartjes voor de voorstelling.
  • Een enorm applaus van het hele publiek en eeuwige dank.
  • Drinken en lekkers gedurende de dienst.
  • Bij een aantal diensten wordt ook een maaltijd verzorgd.
  • Voorkeur voor inschrijving voor minimaal drie diensten.

Heb je interesse, tijd en zin om ons te ondersteunen? Stuur dan een korte introductie en motivatie, leeftijd (in verband met de arbeidstijdenwet) en beschikbare data en welke dienst je zou willen draaien naar nooitmeerwerken@nieuwutrechtstoneel.nl en word onderdeel van ‘Nooit meer werken’! Voor vragen kun je mailen naar nooitmeerwerken@nieuwutrechtstoneel.nl of bellen met 06-82 07 37 55.

Diensten

  • Bouwen > Periode voorafgaand aan de voorstellingen (zaterdag 17 juli tot en met dinsdag 20 juli en maandag 30 aug en dinsdag 31 aug 2021) zal alles opgebouwd moeten worden. Mocht je dat leuk vinden laat ons dan weten wanneer je beschikbaar bent.
  • Voorstellingen > Woensdag tot en met zondag hebben we twee soorten diensten een middagdienst van 16:00 tot 22:00 uur en een avonddienst van 18:00 tot 24:00 uur.
  • Breken > Na de voorstellingsperiode zijn we opzoek naar mensen die kunnen helpen met afbouwen, maandag 9 augustus en maandag 13 september 2021.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.