Moco Museum: Technisch Facilitair Medewerker

Het Moco Museum in Amsterdam zoekt een Technisch Facilitair Medewerker voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenJe hebt twee rechterhanden en popelt om jouw kennis en ervaring verder in praktijk te brengen en met anderen te delen. Bekijk dan de vacature voor de positie technisch facilitair medewerker.

Over Moco
Het Moco Museum, opgericht in 2016 in Amsterdam, is een museum met een breed scala aan inspirerende moderne en hedendaagse kunst. Met artiesten als Banksy, Jean-Michel Basquiat, JR, KAWS, Keith Haring, Jeff Koons, Yayoi Kusama, Andy Warhol en meer, bieden we bezoekers een ongeëvenaarde collectie kunst waarin ironie en humor worden gebruikt als middel om na te denken over de moderne samenleving. De organisatie kenmerkt zich door een innovatief, dynamisch en ondernemend karakter met een jong en hecht team.

Technisch Facilitair Medewerker

32-40 uur per week

Functie-omschrijving
In deze functie draag je onder meer de zorg voor de elektrotechnische voorzieningen in de museumgebouwen. Je controleert en onderhoudt deze samen met je collega’s en verricht reparaties of je schakelt derden in en houdt toezicht op de uitvoering.

Ook ondersteun je bij verbouwingen en verhuizingen en bij op- en afbouw van exposities. Tevens help je bij het verplaatsen en ophangen van kunstwerken. Ten slotte help je mee bij al voorkomende werkzaamheden van de afdeling.

Je bent resultaat- en klantgericht, wil het beste uit jezelf halen en bent bereid ook in de weekenden of avonduren te werken indien nodig, ook in geval van calamiteiten. Zelfstandig werken past bij jou. Je bent niet bang om initiatief te nemen en bent creatief in het vinden van oplossingen.

Taakomschrijving

 • Dagelijkse controleronde van de opgestelde apparatuur en het signaleren van storingen;
 • Periodieke controles van installaties van de gebouwen, inclusief de buitenlocaties;
 • Kleine bouwkundige werkzaamheden;
 • Assisteren met plaatsen van kunstwerken;
 • Verhelpen van kleine storingen;
 • Begeleiding van externe bedrijven;
 • Ondersteunen van collega’s bij diverse werkzaamheden.

Functie-eisen

 • Indien in het bezit van een van de volgende vaardigheden of diploma’s is een pre;
 • Mbo elektrotechniek; kennis van AV- en ICT-techniek; kennis van WTB en klimaatinstallaties; kennis van CCTV-installaties; VCA-certificaat; BHV-opleiding; Bouwkundige vaardigheden.
 • Rijbewijs, gevoel voor humor en affiniteit met techniek een must.

Wat bieden wij

 • Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief.
 • Je maakt deel uit van een jong, hecht en dynamisch team.
 • Een prachtige werkplek in een monumentaal pand aan het Museumplein in Amsterdam.
 • Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen minimaal € 2.200,- en maximaal € 2.800,- bruto per maand, bij een volledig werkweek van 40 uur, exclusief 8% vakantietoelage.
 • Het betreft een fulltime functie van 32-40 uur.

Voel jij je aangetrokken tot deze positie? Solliciteer dan via jobs@mocomuseum.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.