Kunstveiling.nl: Logistiek en Baliemedewerker

Kunstveiling.nl in Amstelveen zoekt een Logistiek en Baliemedewerker voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 31-08-2021Kunstveiling is het online veilingplatform voor kunst in Nederland, België en Duitsland. Ons veilingplatform is openbaar en toegankelijk voor zowel professionals in de kunsthandel als voor startende kopers en verkopers. Wij bieden iedereen die op zoek is naar een uniek kunstobject laagdrempelig toegang tot het verkrijgen van erkende kunst.

Kunstveiling zoekt…. een energieke

Logistiek en Baliemedewerker

24 tot 32 uur per week

die ons team komt versterken.

Jouw werkzaamheden bestaan uit coördinatie van alle product- en communicatiestromen op de afdeling logistiek. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van kunstwerken vanaf aankomst bij de veiling en na verkoop zorg je dat deze klaar staan voor de klant of verzonden / bezorgd worden. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten die hun aankopen komen afhalen.

Je assisteert bij het laden en lossen van uitgaande en binnenkomende kunst. Je ontvangt binnengekomen kunstwerken zorgvuldig en plaatst ze in de voorraad. Ook maak je verkochte werken verzend- of bezorgklaar en regel je de opdrachten rondom het transport. Je let op schades en daarnaast ontlijst je werken bij glasbreuk. Je werkt snel maar netjes, en zorgt dat jouw werkplek verzorgd en opgeruimd is aan het einde van de dag. Verder draag je zorg voor het voorraadbeheer van de afdeling logistiek en spring je in waar nodig als het gaat om het regelen van bijvoorbeeld technische zaken rondom het pand. Kortom: je bent een aanpakker en allrounder!

Functie-eisen

  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent klantgericht en representatief.
  • Je bent communicatief en dienstverlenend.
  • Je kan goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
  • Je bent stressbestendig en weet aan de bel te trekken wanneer de werkdruk te hoog is.
  • Je werkt hard door maar wel zorgvuldig, een echte aanpakker.
  • Je hebt basis computervaardigheden.
  • Je hebt technisch inzicht, je hebt twee rechter handen en bent fysiek sterk.
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent in bezit van rijbewijs (een pre maar geen must).

Wat bieden wij
Wij bieden een tijdelijke parttime functie met een min/max contract in een dynamisch veilinghuis dat gerund wordt door een enthousiast team (15 personen) van kunst en e-commerce professionals. Werktijden zijn de dinsdag tot en met vrijdag. Het salaris is marktconform.

Heb je interesse in deze functie, dan kan je jouw motivatie en cv per mail sturen naar: Judith@kunstveiling.nl, gericht aan Judith Konz zakelijk directeur.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.