Korzo: Marketeer Jongerenprogrammering & Educatie

Korzo in Den Haag zoekt een Marketeer Jongerenprogrammering & Educatie voor 24 tot 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 09-08-2021Korzo is een toonaangevend podium én creatief producent. We werken met makers en partners die zich begeven op het snijvlak van dans en beweging, grenzen opzoeken en eroverheen kijken. Zij vinden een plek in en rond onze avontuurlijke programmering, een afspiegeling van de actuele top op het gebied van dans, muziek en fysiek theater en circus.

Onder de noemer Jong Korzo organiseren we diverse activiteiten voor jongeren. Zo hebben we een breed cultuuraanbod voor het voortgezet onderwijs, presenteren we veel voorstellingen die jongeren aanspreken en bieden we Haagse jongeren met Crosstown al 15 jaar de kans hun creativiteit en ambities in dans te ontwikkelen met lessen en een productiegroep.

Marketeer Jongerenprogrammering & Educatie

24 tot 28 uur per week

Wij zijn op zoek naar een marketeer die ons theateraanbod en de activiteiten van Jong Korzo op een vernieuwende en doortastende manier onder de aandacht brengt bij jongeren, ouders en docenten. Je werft bezoekers voor onze voorstellingen en festivals, gaat op zoek naar deelnemers voor Crosstown en zorgt voor inspirerende en enthousiaste berichten op de diverse social media kanalen. Je bent onderdeel van het marketing- & communicatieteam en staat in nauw contact met de afdeling Educatie/Jong Korzo zodat je continu op de hoogte bent van alle (educatieve) programma’s en activiteiten.

Korzo is op zoek naar

  • Een betrokken marketeer die houdt van podiumkunsten en educatie en áán gaat van het mobiliseren van jongeren, docenten en ouders.
  • Je bent creatief, proactief en zelfstandig en het liefst al enige jaren werkzaam in de culturele sector.
  • Je hebt ervaring met platforms voor social media, e-mailprogramma’s en websites (o.a. Canva, Adobe, Facebook Creator Studio), kan analyses maken en weet deze in te zetten voor vernieuwende strategieën.
  • Je denkt helder na over wie je met welk doel wanneer en met welk middel wilt bereiken en kan hierin buiten de gebaande paden denken.
  • Je kan vlot schakelen en het overzicht bewaren zodat je voorstellingen, educatieprojecten en andere relevante activiteiten met elkaar verbindt.
  • Je bedenkt en produceert marketingcampagnes en begeleidt de totstandkoming van brochures of andere vormen van content.
  • Je weet jongeren te inspireren, kan hen helpen bij het maken van keuzes en maakt hen deelgenoot van de activiteiten achter de schermen.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse (schrijf)taal.

Korzo biedt
Een inspirerende werkplek bij een professionele podiumkunstenorganisatie in het historische hart van Den Haag. Korzo is aangesloten bij werkgeversorganisatie Nederlandse Associatie Podiumkunsten (NAPK) en volgt derhalve de Cao Toneel en Dans. De functie is ingeschaald in schaal 5.

Je komt in een relatief nieuw, passievol en doortastend team terecht dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van publiek voor zowel het podium als het makershuis en diverse festivals. Je wordt aangestuurd door het hoofd Marketing, Communicatie & Ticketing, werkt nauw samen met de andere personen binnen het marketingteam én de afdeling educatie, de community managers en freelancers die Korzo voor diverse projecten werft.

Vacature- en contactinformatie
We ontvangen je reactie graag vóór 9 augustus 2021 per mail via Monique Kooij-Alphenaar: monique@korzo.nl. Voor vragen betreffende de vacature kun je contact opnemen met Diana Weber (Senior Marketing & Communicatie: diana@korzo.nl / 070 363 75 40). Het gaat om een tijdelijke aanstelling van één jaar met zicht op verlenging na goed functioneren.

Korzo onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en vindt het belangrijk dat de organisatie een afspiegeling is van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over Korzo en Jong Korzo vind je op korzo.nl en jongkorzo.nl.