Korzo: Front of House Medewerker

Korzo in Den Haag zoekt een Front of House Medewerker voor een wisselend aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geenKorzo is een toonaangevend podium én creatief producent. We werken met makers en partners die zich begeven op het snijvlak van dans en beweging, grenzen opzoeken en eroverheen kijken. Zij vinden een plek in en rond onze avontuurlijke programmering, een afspiegeling van de actuele top op het gebied van dans, muziek en fysiek theater en circus. Daarnaast doet ons inspirerende gebouw in hartje Den Haag dienst als unieke evenementenlocatie voor zowel commerciële als culturele partijen die bij ons presentaties, bijeenkomsten en zelfs festivals organiseren.

Voor het nieuw te vormen Ontvangstteam van Korzo is het de passie en taak om te zorgen dat al onze bezoekers zich welkom voelen en hun bezoek op rolletjes verloopt en tot in de puntjes is verzorgd.

Front of House Medewerker

Oproepkracht

Als Front of House Medewerker heb je uiteenlopende werkzaamheden; het ene moment sta je bij een voorstelling achter de bar, de volgende dag ontvang je gasten voor een bijeenkomst en bereid je voor hen een simpele lunch of verkoop je tickets aan de balie. Je zal afwisselend ingezet worden voor de horeca en bij de balie/kassa tijdens voorstellingen, festival en evenementen, georganiseerd door zowel Korzo als voor externe partijen die onze ruimtes huren. Contact met onze bezoekers is servicegericht, informatief en onderhoudend.

Je herkent jezelf in dit profiel:

  • Je bent van nature gastvrij en stressbestendig.
  • Je hebt affiniteit met theater en andere podiumkunsten.
  • Onregelmatige werktijden vind je geen probleem. Je werkt voornamelijk in de avond- en weekenduren, maar bent ook overdag inzetbaar.
  • Je bent flexibel en gemiddeld 3 dagen per week beschikbaar.
  • Je bent woonachtig in Den Haag of directe omgeving.
  • Ervaring als barista, in de horeca en/of ervaring met ticketingsystemen zijn een pre.

Korzo biedt:
Een afwisselende baan waarbij je veel in contact bent met publiek, artiesten en gasten bij een professionele podiumkunstenorganisatie in het historische hart van Den Haag. Het salaris is conform cao Toneel en Dans ingeschaald in schaal II en we bieden je de gelegenheid om (gratis) voorstellingen te bekijken.

Korzo onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en vindt het belangrijk dat de organisatie een afspiegeling is van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Het gaat om een tijdelijk contract op oproepbasis met zicht op verlenging na goed functioneren.

Ben je geïnteresseerd?
Lijkt het je leuk om op korte termijn deel uit te maken van ons enthousiaste team, mail dan je cv en motivatie naar Monique Kooij-Alphenaar (HR): monique@korzo.nl. Voor meer informatie en vragen kan je contact opnemen met Daphne van Iperen (Zakelijk leider): daphne@korzo.nl / 070 363 7540.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.