Korzo: Coördinator Hospitality & Events

Korzo in Den Haag zoekt een Coördinator Hospitality & Events voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 15-08-2021Korzo is een toonaangevend podium én creatief producent. We werken met makers en partners die zich begeven op het snijvlak van dans en beweging, grenzen opzoeken en eroverheen kijken. Zij vinden een plek in en rond onze avontuurlijke programmering, een afspiegeling van de actuele top op het gebied van dans, muziek en fysiek theater en circus. Daarnaast doet ons inspirerende gebouw in hartje Den Haag dienst als unieke evenementenlocatie voor zowel commerciële als culturele partijen die bij ons presentaties, bijeenkomsten en zelfs festivals organiseren.

Op dit moment is Korzo bezig met het opzetten van een nieuw Ontvangstteam dat het als haar passie en taak ziet om te zorgen dat al onze bezoekers zich welkom voelen, hun bezoek op rolletjes verloopt en tot in de puntjes is verzorgd en Korzo een aantrekkelijke partij voor externe huurders wordt.

Coördinator Hospitality & Events

38 uur per week

Als Coördinator Hospitality & Events ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de ontvangst, de aansturing van de horeca en ontwikkel je een verhuurstrategie passend bij de doelstellingen van Korzo.

Je formuleert beleid en realiseert financiële, commerciële, personele en kwalitatieve doelstellingen om de hoogwaardige programmering van ons huis (mede) te financieren.

Je bent verder onder andere verantwoordelijk voor:

 • De doelstellingen en resultaten van de horeca en verhuur;
 • De gastvrijheid en de kwaliteit van de dienstverlening bij uiteenlopende activiteiten en programma’s;
 • Een eigen budget met voorstellen voor investeringen en eventuele bezuinigingen;
 • Het ontwikkelen van een actieve, efficiënte en inspirerende verhuurstrategie in samenwerking met de Coördinator Planning;
 • Optimalisatie van de operationele organisatie en gastvrijheid;
 • Herkennen van (zakelijke) kansen, omzetten in acties en het resultaat verbeteren;
 • Het bekrachtigen van de uitstraling in samenwerking met Marketing & Communicatie;
 • Efficiënte werkmethoden en procedures en voor de instructie daarvan;
 • Het (laten) bewaken en uitdragen van interne procedures en externe regelgeving binnen de vastgestelde kaders (onder andere op het gebied van arbeidswet, Arbowet, milieuwet, HACCP, brandvoorschriften).

Je herkent jezelf in dit profiel:

 • Minimaal 5 jaar relevante leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie;
 • Communicatief sterk, servicegericht en onderhoudend met een coachende leiderschapsstijl;
 • Kennis van de richtlijnen en relevante wet- en regelgeving, (financiële) stuurgegevens, producten en middelen;
 • Aantoonbare affiniteit met de podiumkunsten;
 • Coördinerende kwaliteiten, overziet het grotere geheel, de knelpunten en neemt actie waarbij je zaken afbakent in benodigde tijd, middelen en mensen;
 • Voelt je vrij je eigen mening te geven en te onderbouwen met feiten en argumenten;
 • Neemt beslissingen binnen het eigen taakgebied en motiveert deze en zoekt daarbij uitdagingen in het bedenken van nieuwe werkwijzen, producten en dergelijke;
 • Je hebt een relevant netwerk opgebouwd;
 • Je hebt hbo-/wo-werk- en -denkniveau en bent woonachtig in (de directe omgeving van) Den Haag.

Korzo biedt:
Een inspirerende werkplek bij een professionele podiumkunstenorganisatie in het historische hart van Den Haag. Korzo is aangesloten bij werkgeversorganisatie Nederlandse Associatie Podiumkunsten (NAPK) en volgt derhalve de cao Toneel en Dans. De functie is ingeschaald in schaal 8.

Korzo onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en vindt het belangrijk dat de organisatie een afspiegeling is van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Ben je geïnteresseerd?
Wil je op korte termijn aan de slag om het Ontvangstteam van Korzo naar een hoger plan te brengen? Dan ontvangen we je motivatie en cv graag vóór 16 augustus per mail via Monique Kooij-Alphenaar: monique@korzo.nl. Voor vragen betreffende de vacature kun je contact opnemen met Daphne van Iperen (Zakelijk leider): daphne@korzo.nl / 070 363 75 40).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.