Koninklijk Theater Carré: Service en Support Medewerker

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt Service en Support Medewerkers voor fulltime / uren in overleg | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: geenJij in Carré!

Wat leuk dat jij daarover nadenkt!

Carré is ván iedereen en vóór iedereen. We zijn het culturele thuis van alle mensen in Nederland. Daarom programmeren we breed en bieden we ruimte aan zoveel mogelijk diverse geluiden, genres, artiesten en medewerkers.

‘Jij in Carré’ betekent dat jij in de zaal, in de garderobe, op kantoor, achter de bar, op het terras, aan de deur enthousiast en ‘zoals jezelf’ op een positieve manier je bijdrage levert aan het bouwen van ervaringen. Een avond in Carré is niet zomaar een bezoek, het is een ervaring en daar werken we graag samen met jou aan! Mocht jij nou twijfelen of je wel geschikt bent en je zou het eigenlijk wél willen? Neem dan juist wel contact op! Carré wil het liefst een leuk en divers team.

Service en Support Medewerker

Fulltime / uren in overleg

Jij bent:

 • Probleemoplossend
 • Nauwkeurig
 • Stressbestendig
 • Open
 • Visitekaartje van Carré
 • Communicatief vaardig
 • Enthousiast
 • Vriendelijk

Wij bieden:

 • De leukste baan in het mooiste theater van Amsterdam
 • Toffe werkplek
 • Fulltime / uren in overleg
 • Leuk en gezellig team
 • Marktconform salaris

Heb je vragen? Mail naar service@carre.nl.

Wil je solliciteren? Klik dan hier:

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.